Kezdő testépítő vagyok, néhány hete kezdtem, mikor vehetek észre feltünő változást?
az a baj, ha valamit csinálsz és szeretnéd, hogy annak a dolognak eredménye legyen, tisztába kéne lenni az adott dologgal
-három hét: testépítésnél évekről beszéljünk
-nagy súlyokkal dolgozok: szabályosság a lényeg
étrendem nincs!!!!!!
Normális étrend nélkül nem fogsz, őleg ha ektomorph vagy.
Ne legyél lusta, semmiből nem áll kiszámítani, kimérni mennyit kell egyél. Tápkieg meg nem kötelező, főleg az elején lehet anélkül is nőni.
Az a ciki, hogy ahogy leírtad a kérdést arról árulkodik, hogy nem értesz a témához sokat. Ezért születtek olyan válaszok amilyenek. Normális étrend nélkül NEM fogsz fejlődni, vagy csak minimális mértékben. Nem "obszesszió", ha egyszer kiszámolod, hogy napi mennyi csirkét, és rizsát kell megegyél, és elosztod 5-6 étkezésre. Nem tudom honnan veszed egyáltalán a bátorságot, hogy ilyet írsz, mint most.
Tanácsot kérsz, elmondod hogy rosszul csinálod amit kell, és TUDOD is hogy rosszul csinálod. Többen szólnak, hogy oké, de ne várj sokat akkor, és még normális stílusban is tették, erre te benyomod, hogy NADEÉNAKKORISJOBBANTUDOM! Meg hogy milyen megszállott idióta gyúrósok írnak.
Amit te csinálsz az iskolához tudom hasonlítani: tanulás nélkül is el lehet jutni érettségiig, és átcsusszanni 2-3asokkal, vagy csinálhatod normálisan, és eredménye is lesz!
Arcodból meg vegyél vissza, ha ezeket nem fogtad fel akkor agyra neked kell gyúrni, de nem kicsit. Kisebbségi komplexusodra senki nem kíváncsi, segítségre köszönöm-öt szokás reagálni, nem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!