Néhány testépítő hogyhogy alacsony CH párti? (többi lent)
Recepteket nézegettem a neten és észrevettem, hogy néhánynál, amiket külföldi testépítők sütnek/főznek, gyakran szerepel kókuszzsír, mogyoróvaj, olajos magvak stb. A receptek alján pedig kiemelve a "low carb" kifejezések.
Külföldön miért szeretik annyira a fehérje×zsír kombót? Nektek mi a véleményetek erről?
Ők edzés után nem is fogyasztanak dextrózt?
Montez, ha a te ch beviteled alacsony, eszel helyette a fent említettekből? (kókuszzsír, mogyoróval, magvak és azokból készült lisztek?).
Illetve ha a sok ch a súlygyarapodásban segít, akkor a zsírnak mi a funkciója, miért használják előszeretettel a külföldi gyúrósok? (végre megfogalmaztam normálisan a kérdésem másik részét :D)
Köszönöm a válaszokat! :)
A kókuszzsír úgy tudom legnagyobb részében telítetlen zsírt tartalmaz. Miért nem megy zsírraktárba mégis?
Ha szénhidrát helyett több zsírt visz be valaki, (gondolok itt az omega6-ra(földimogyoró) és a telítetlenre), akkor annak milyen negatívumai vannak? Fejlődésbeli eredmények?
Most már értem, köszönöm :)
Még annyit szabad megkérdeznem, milyen arányban van nálad a fehérje-ch-zsír?
Nekem a fehérje mindig megvan 3g xttkg, a ch tömegeléskor 3-4g xttkg, a zsír 1g xttkg.
Szálkásításkor csak a ch jön le 1-2gxttkg-ra és a zsír 0,5gxttkg-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!