Néhány testépítő hogyhogy alacsony CH párti? (többi lent)
Figyelt kérdés
Recepteket nézegettem a neten és észrevettem, hogy néhánynál, amiket külföldi testépítők sütnek/főznek, gyakran szerepel kókuszzsír, mogyoróvaj, olajos magvak stb. A receptek alján pedig kiemelve a "low carb" kifejezések.
Külföldön miért szeretik annyira a fehérje×zsír kombót? Nektek mi a véleményetek erről?
Ők edzés után nem is fogyasztanak dextrózt?
2013. ápr. 12. 14:19
11/11 anonim válasza:
Alacsony inzulinszint mellett minden nehezebben megy zsírraktárakba. Ez a balf@sz Norbi egyetlen szerencséje is, de működni működik, a biokémiai háttér igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!