Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Néhány testépítő hogyhogy...

Néhány testépítő hogyhogy alacsony CH párti? (többi lent)

Figyelt kérdés

Recepteket nézegettem a neten és észrevettem, hogy néhánynál, amiket külföldi testépítők sütnek/főznek, gyakran szerepel kókuszzsír, mogyoróvaj, olajos magvak stb. A receptek alján pedig kiemelve a "low carb" kifejezések.


Külföldön miért szeretik annyira a fehérje×zsír kombót? Nektek mi a véleményetek erről?

Ők edzés után nem is fogyasztanak dextrózt?



2013. ápr. 12. 14:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Alacsony inzulinszint mellett minden nehezebben megy zsírraktárakba. Ez a balf@sz Norbi egyetlen szerencséje is, de működni működik, a biokémiai háttér igaz.
2013. ápr. 12. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!