Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fogyhatnék le úgy,...

Hogyan fogyhatnék le úgy, hogy a nőies idomaim megmaradjanak és a bőröm is szépen visszahúzódjon?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim hirtelen fogytak sokat, így a bőrük nem húzódott vissza szépen lassan! Hogy tudnék úgy lefogyni fokozatosan, hogy ne legyen pettyhüdt a bőröm?

Most kb. 105 kg vagyok, 170cm magas és 22 éves!

Egyáltalán lehetséges ez, vagy már túl késő? Tudom van valamikor 18-20 éves kor között, mikor a szervezet beáll egy kg-ra, amiből aztán nehéz leadni! Kitartó munkával sikerülhet?

Köszi előre is a válaszokat!

2015. jan. 5. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A többiek már leírtak mindent, keress rá a Facebookon a Sasafitness oldalra, nagyon sok mindent olvashatsz a témáról. A csávó személyi edző Angliában, sok jó cikket írt a témáról :-)
2015. jan. 6. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy én is fogytam 25 kilót egy év alatt (igaz, más okból), de nem lóg semmim. Még fiatal vagy, könnyen regenerálódik a bőröd.
2015. jan. 6. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:
bocsesz, de 170 centivel 105 kilósan röhej, hogy a nőies idomjaidért aggódsz... El vagy hízva, mint az állat. nincs az a bőr, ami innen szépen visszahúzódik. a nővérem 170 centi, 70 kilóra hízott fel terhesség alatt, és neki nem ment vissza a bőre, pedig csak 15 kilót adott le.
2015. jan. 6. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet. Lehet hitegetni, hogy így nem marad vissza meg úgy nem, de kötve hiszem, hogy ilyen túlsúlytól való megszabadulás után nem fog meglátszani a _múlt_, hacsak nem bámulatos genetikával rendelkezik.

Én 80 kilóról indultam 163 centivel, most 58 vagyok, és a striák mellett bizony a bőröm sem olyan szép feszes, pedig a kérdezővel egyidős vagyok. Nem lóg, de a minőségén látszik. Nem, nem hirtelen fogytam, hanem fokozatosan és jól összerakott diéta és edzés mellett.

Viszont egy pillanatig sem bántam meg! Szóval kedves kérdező, hajrá! Petyhüdtebb bőrrel is milliószor jobban fogsz kinézni és egészségesebb is leszel, mint elhízva.

2015. jan. 6. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor én szerencsés vagyok. Biztos alkatfüggő a dolog, de nekem pont olyan feszes a bőröm mint előtte. Striám sincs egy szem se. Két éve szültem, egy év alatt 25 kg mínusz, abból 18 három hónap alatt. Egy év után azért lötyögött itt-ott, de a köv egy évben teljesen visszahúzódott. Három hónapja hasazok, attól került egy kis izom is a bőr alá, most már szebb mint előtte volt. Szóval nem lehetetlen a dolog. 30 éves vagyok egyébként.
2015. jan. 6. 14:55
 16/16 A kérdező kommentje:
A derekam csinos, és nagyon vékony, bár a csípőm, a fenekem és minden másom hatalmas :D Én attól tartottam, hogy a derekam karcsú vonala eltűnik. Körte alakom van! Köszi a válaszokat!
2015. jan. 6. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!