Hogyan fogyhatnék le úgy, hogy a nőies idomaim megmaradjanak és a bőröm is szépen visszahúzódjon?
Az ismerőseim hirtelen fogytak sokat, így a bőrük nem húzódott vissza szépen lassan! Hogy tudnék úgy lefogyni fokozatosan, hogy ne legyen pettyhüdt a bőröm?
Most kb. 105 kg vagyok, 170cm magas és 22 éves!
Egyáltalán lehetséges ez, vagy már túl késő? Tudom van valamikor 18-20 éves kor között, mikor a szervezet beáll egy kg-ra, amiből aztán nehéz leadni! Kitartó munkával sikerülhet?
Köszi előre is a válaszokat!
Utolsóval értek egyet. Lehet hitegetni, hogy így nem marad vissza meg úgy nem, de kötve hiszem, hogy ilyen túlsúlytól való megszabadulás után nem fog meglátszani a _múlt_, hacsak nem bámulatos genetikával rendelkezik.
Én 80 kilóról indultam 163 centivel, most 58 vagyok, és a striák mellett bizony a bőröm sem olyan szép feszes, pedig a kérdezővel egyidős vagyok. Nem lóg, de a minőségén látszik. Nem, nem hirtelen fogytam, hanem fokozatosan és jól összerakott diéta és edzés mellett.
Viszont egy pillanatig sem bántam meg! Szóval kedves kérdező, hajrá! Petyhüdtebb bőrrel is milliószor jobban fogsz kinézni és egészségesebb is leszel, mint elhízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!