Futás úgy, hogy megmaradjanak az izmaim?
Figyelt kérdés
17/F 180cm
Tisztában vagyok vele hogy ha járok futni akkor izmokat is fogok veszteni és én járok konditerembe de viszont van 1 kis felesleg a hasamon és a csípőmön és azt tudom h futással levihetném, de fenn áll annak a veszélye h gyengülni fogok vagyis fogyok az izmaimból is. Viszont ha veszek jó minőségű fehérjét ami védi az izomzatom és a mellett intenzíven edzek és futok és testépítőnek meg felelően táplálkozok vagyis próbálok :D elkerülhető lenne az izom fogyás és a hasam és a csípőm fogyna és valamennyit szálkásodnék is ez volna a kérdésem , de ha más módszer is van rá ami hatékonyabb v kiegészíti ezt írjátok meg :)
2012. febr. 11. 16:06
1/1 anonim válasza:
nem az a fehérje fogja védeni az izomzatod, amit most veszel, hanem a 2,5-3g/tskg, amit összesen egy nap megeszel. szóval kell egy normális szálkásító étrend, mellette súlyzós edzés és heti 3-5x 40-50 perc futás, kiegészítésnek ha gondolod, vehetsz még glutamint + bcaa-t, így elkerülhető a nagyobb mértékű izomvesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!