Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondisok, kerlek valaszoljatok?

Kondisok, kerlek valaszoljatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok Ti mennyit koltotok etelre es kiegeszitokre atlagosan egy honapban? Egy kezdo 50E ft-bol ki tudna jonni? 65kg F
2015. jan. 4. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Lazán kijössz annyiból.
2015. jan. 4. 16:51
 2/7 HarciCsiga ***** válasza:
50ezerbol siman kijossz ekkora testsulyal
2015. jan. 4. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Tápkieg havi 10-ből meg van, max. 15 kajára megy amúgy is költenél. Nem olyan drága sport mint ahogy mondják
2015. jan. 4. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha 50 ezret szánsz rá, akkor nincs gond.

Minden nap fél kiló csirke: 19500 Ft

9 kiló rizs: 2700 Ft

3 kiló zabpehely: 1200 Ft

30 adag Mega Daily One Plus: 2000 Ft

40x10g lenmagolaj: 1200 Ft

Plusz 13 ezért lehet kapni viszonylag jó fehérjét, ez 1-1,5 hónapig elég. Persze az igények változók, nagyjából vázoltam. Ez eddig 40 ezer körül lehet, ha a maradék pénzt zöldségre költöd, tökéletes étrended tudsz összeállítani.

2015. jan. 4. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Fehérjét kapsz olcsóbban is persze, de a viszonylag jó minőségű és FINOM tejsavófehérjék drágábbak. Azt gondolom, ha megteheted, akkor tejsavófehérjét vegyél. De eleve sok szénhidrátra sincs szükséged először, szóval majd meglátod, amit csak írtam az példa.
2015. jan. 4. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
50 ezerből simán kijösz. Én mindennel együtt havi 100-120 ezer körül költök.
2015. jan. 4. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért mondják, hogy a testépítéshez tartozó étrend drága.

Én mióta eszem, azóta az ételekre kb. 20%-kal kevesebbet költök!

Hogy miért?

Mert nem eszem össze-vissza, nem veszek meg minden sz@rt.

Ma már eszembe sem jut beugrani egy pékségbe egy pogiért, az italautomatánál kólát venni, a benzinkúton a tankoláshoz hozzátenni egy csokit, haverokkal "csak úgy" bedobni pár felest, enni egy mekis burgert vagy a moziban az extra popcornt kérni.

Félreértés ne essék, nem élek aszkétaként, eljárok szórakozni, moziba, stb., csak már nem szórok el napi szinten több száz forintot értelmetlen, üres kalóriákra.

2015. jan. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!