A kondisok hogy állnak a focistákhoz? Tényleg annyira utálják őket mint ahogy azt egyes helyek írják?
Figyelt kérdés
Nem vagyok focista, én sem szeretem őket, akkora a pofájuk a 40 kilójukra, hogy az elképesztő.. ha meg hozzáérsz kisujjal félbetörik:D2014. nov. 26. 20:56
1/11 anonim válasza:
Nincs bajom velük, pláne hogy én is szeretek és szoktam is hétvégén focizni. Meccseket is nézek.
2/11 anonim válasza:
Mindenhol vannak hülyék, azokkal pedig nem kell foglalkozni.
3/11 anonim válasza:
1. A focisták NEM 40 kilósak!!
2. Nem törnek olyan könnyen.
4/11 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő ugyan olyan buta, egyszerű, arrogáns népség, szóval amikor találkozik az idiotizmusuk az valami szupernóvát eredményezhet...
*általánosító lovag*
6/11 anonim válasza:
"*általánosító lovag*"-ezt azért írtam oda, öniróniából-
7/11 anonim válasza:
Gondolom, de mivel nem sportág-specifikus a butaság, így baromság bármiféle általánosítás.
8/11 anonim válasza:
mennyei megyei... a sportemberek a fodballissták
10/11 anonim válasza:
Nem a negyven kilójukra nagy a pofájuk:)
De tényleg nem jó általánosítani,nem mindegyiknek nagy az arca.Amelyiknek meg igen,azt normális kondis csak megmosolyogja,nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!