Basic Whey kajak olyan finom, ahogy a shopbuilderesek állítják?
És megéri az árát? Mert láttam 5,5 KG 24-5 körül van.
Tudom,1 válaszoló szerint nem,de a többiek véleménye is érdekel :)
Vgay inkább a wheypro?
Az a baj, hogy a 22%-a cukor, nem csak szénhidrát, hanem konkrétan cukor (23,33% a szénhidrát összesen).
Ez azt jelenti, hogy abból az 5,5 kg-ból 1,2 kg cukor.
A cukor ára 200.- Ft/kg körül van.
4,3 kg fehérjéért már nem olyan jó ár a 25 ezer Ft...
Aha,kösz a válaszokat.
És ez az mhn hey ,Sandorzsolt ez milyen ízesítésű?
Pl WHey pro-hoz hasonló,vagy az a rossz fullforce-s simple whey-eshez ?:D
A Basic whey elég béna marketingeszközökkel van sztárolva ott a shoposoknál, mert próbálnak úgy csinálni, mintha nagyon sok oka lenne, hogy miért az az első számú ajánlatuk azon kívül, hogy saját gyártmány és nyilván nagy rajta a haszon.
A Basic biztos nagyon finom, ha gazdag lennék, tuti vennék egy vödröt kíváncsiságból, de egyszerűen röhej, hogy egy 63%-os fehérjét, jelentős mennyiségű hozzáadott szénhidráttal úgy reklámoznak, mint "A" proteint, aztán a magas ch tartalomra úgy tekintenek, mintha nem járulékos lenne, hanem előny, mert igazi "tömegnövelős fehérje". Brrr. Tudom, nem szabad a marketinghúzásokon ércelődni, de ez nem méltó a shoposokhoz.
No mindegy, elragadtattam magam. Hát én elvileg azért dolgoztam 1 hónapig a nyáron, hogy finomabb és puccosabb proteint igyak az elkövetkező évben, de egyszerűen nem vagyok képes váltani, mert ránézek az árára, és neeeeeeem.
Az MHN két ízével van tapasztalatom. A csokis kifejezetten kellemes, kakaó beütésű italocska. Semmi extra, de kifejezetten finom. Az eper-banán kombó viszont félelmetesen rossz, leginkább valami hányásízű rágógumira emlékeztet, fúj :D
Az MHN nagyon jó kis márka, ár/érték arányban abszolút megérős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!