Melyik tömegnövelőt és aminosavat eri meg legjobban megvenni?
Egyiket sem.
Tömegnövelőt sokkal jobban megéri magadnak csinálni (tejsavó fehérje + gyors ch).
Szabad aminosavak meg nem annyira fontosak, van más "ezer" fontosabb dolog, amire költheted a pénzedet (minőségi ételek, vitaminok, ásványi anyagok, omega3, stb.), főleg kezdőként.
Pontosan! Nincs olyan tömegnövelő, amitől izmos leszel megfelelő étrend nélkül. Ha a kaja rendben van, akkor kezdj el szedni, és olyan formában ahogy az előttem szóló írta, jobban jössz ki.
Ha meg mindenáron tömegnövelőt akarsz, akkor olyat válassz amiben minél kevesebb a cukor.
Én most vettem tömegeléshez 100% Whey Protein Professional-t ár-érték arányban ez a legjobb fehérje, nagyon sokan dícsérik, reggel tökéletes a zabpehelyhez és edzés után egy adag gyors felszívódású ch-val szoktam ledönteni (Carb-f).
Aminosavból meg BCAA Xpress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!