Hány évetkel ahozz edzeni valakinek, hogy a nullától olyan teste legyen mint Lazar Angelovnak? (van kép)
5-6
És természetesen cucc megkerülhetetlen. Ezzel gondolom tisztában vagy.
Nem értek a dologhoz, de az biztos, hogy ez egy életstílus.Aki elér egy ilyen szintre, mint a képen látható férfi, annak már az élete részévé vált az edzés és soha nem is fogja abbahagyni.
Ennek tükrében szerintem felesleges kérdés, hogy hány évbe telik mindezt elérni, mert akinek már sikerült, annak ez az egész már napi rutin és élete végéig fogja csinálni, attól függetlenül, hogy éppen milyen szinten tart.
Másrészről aki eredményt szeretne elérni, az nem hagyhatja abba, mert ha a szervezetet nem edzik, akkor nem tartja meg a felépített izmokat.Ezt azért mondom, hogy ne hidd, hogy ebből ki lehet szállni és nem lesz következménye.
Szóval ha tényleg komolyan gondolod, akkor mindegy, hogy mennyi idő alatt jutnál idáig, úgysem fogod soha abbahagyni, így a kérdésnek nincs jelentősége.
Viszont ha csak egy elméleti kérdésről van szó, akkor tényleg nem tudok segíteni.
Jézusom. Akkor tegyünk tisztába pár dolgot:
1.: Itt szerintem mindenki örül annak, hogy te naturál vagy, és az egészség szellemiségét követed.
2.: Senki nem nézi le a naturálokat, ilyet nem láttam volna bárkitől is. Annyi lett írva, hogy az említett csóka szteroidoktól néz ki úgy, ahogy.
3.: Szteroidok nélkül NEM, ismétlem: NEM lehetséges ilyen testet összehozni. Izomtömegre még talán lehetséges, mert nem tudom hány kiló a csóka, de a szárazságot elérni, és megtartani lehetetlen.
4.: Szerintem itt senki nem szereti, ha hozzá nem értőnek titulálja valaki, főleg ha az a valaki azt hiszi hogy LA formája naturálban hozható, úgyhogy vegyél vissza az arcodból.
Nagyon súlyos zavarok vannak a fejedben, ha ilyesmit gondolsz, illetve súlyos önbizalmi gondjaid lehetnek ha támadásnak vettél bármit is. A 6-osig senki nem szólt rád / hozzád egy rossz szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!