Hogy lehet valakinek 'Jeff Seid'-es teste?
Figyelt kérdés
Itt most arra gondolok,hogy hogy lehet ennyire szálkás de mégis izmos ,teljesen kidolgozott teste valakinek?2014. dec. 21. 22:11
2/22 A kérdező kommentje:
Nem koxol.
2014. dec. 21. 23:12
3/22 anonim válasza:
Ha ő nem kokszol,akkor én meg Frank Zane fia vagyok!
4/22 anonim válasza:
Ronnie Colemam elbújhat mögöttem, ha Jeff Seid naturál.
5/22 anonim válasza:
Arnold Schwarzeneggernek se volt ilyen formaja 19 evesen pedig ő aztan nyonta a koxot mint allat es kivalo genetikaja volt.
6/22 anonim válasza:
Persze, Jeff Seid se kokszol. Zyzz sem kokszolt, csak éppen akkor jött ki a titokzatos szívbetegség, miután ki lett pattintva és éjjel-nappal feszengett. Vörös Zoli sem kokszol, meg Ronnie Coleman sem. Gondolkozz már ember...
7/22 anonim válasza:
Nem koxol XD
Lehet, hogy ez most így Karácsonykor sok lesz de, de igen koxol :)
8/22 anonim válasza:
"a tojás sárgájában 4 g szénhidrát van"- Jeff Seid
9/22 anonim válasza:
"Nem koxol."
XD
Olyan teste van amit amúgy természetesen (naturálon) nem lehet hozni de ő biztos nem kokszol. :D Ő biztos szuperman aki koksz nélkül hoz temészetellenes testet... Mesékbe azért nem higy már! :D
Az ilyen magamutogató gyúrósok aki szégyelik hogy kokszolnak és keménykedésből tagadják a kokszot (és akik nem értenk ehhez a sporthoz azok szépen be is kajálják a naturál dumát)
Na az ilyen magamutogató gyúrúsokkal végeztetnék egy hivatalos doppingtesztet.
10/22 anonim válasza:
Jeff Seid = mcskos b*zi
Zyzz = mocskos b*zi
Tom Platz = legenda
Arnold Schwarzenegger = legenda
Miért akarsz egy b*zira hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!