Miért "nem tudok" hasra edzeni? Valakinek valami ötlete?
Figyelt kérdés
Annyi féle módszert kipróbáltam már... negatív pad, hasprés, gyertya, lábfelhúzás, ilyen-olyan felülések, de sosem érzem a hasam, mindig a derekam, a hátam kezd el fájni. Próbáltam bent tartani a levegőt, ráfeszíteni, vagy épp ellenkezőleg... Mi lehet a baj?2014. nov. 19. 16:40
1/5 - palilaci - válasza:
Egyiket sem csinaltad szabalyosan. A feluleseket meg alapbol hagyni kene.
2/5 anonim válasza:
Mióta csinálod?
Felülést ne csinálj, inkább hasprést és lábemelést. Hasprésnél feküdj a földre, tedd fel a lábad egy padra vagy székre vagy kanapéra, a nyakadat meg támaszd meg a kezeddel és hasizomból húzd fel magad addig ameddig bírod. Nehezíthetsz rajta, ha az ismétlések között nem rakod le a fejedet a földre, hanem folyamatosan feszíted az izmot. Én így csinálom, működik.
3/5 A kérdező kommentje:
Így csinálom, de a hátam kezd el fájni :/
2014. nov. 19. 17:15
4/5 anonim válasza:
gyenge az alsó hátad azért érzed.
ezért elkezdheted a fegyencből a híd fejezetet meg a homorítást,hiperhajlítást csinálni,akár napi szinten,ezzel kezded a törzs edzést és utána hasazol.
has edzés végén és a sorozatok között is lenyújtod a gerinced egy híd tartással.
5/5 Pörölyfej Béla válasza:
Mehet még alsó hátra homorítás is hason fekvésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!