Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szédülök meg a gyakorlat...

Miért szédülök meg a gyakorlat végén? Pl: Ma volt guggolás és az utolsó 1-2 ismétlésben a végén kb hogy álltam feé a gyakorlat végén szokatlanul szédültem és félek, hogy van valami baj.

Figyelt kérdés
Van tippetek miért? 1 hónapja tömegelek. Gondolom csak nem a monhidrát miatt,mert eddig nem volt vele gondom.

2014. dec. 29. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

ha simán felállsz fekvésből, akkor is megszédülhetsz, ha hirtelen a vér a lábadba tódul és az agyad pár pillanatra kevesebbet kap.

gondoloj bele, hogy ha még ehhez nehéz fizikai munkát végzel. normális, de azért figyelj oda, ilyenkor pihenj utána, igyál sok folyadékot, és a kajálás és az edzés között max 2 óra legyen. nekem legalábbis ez vált be, ha több időt vártam, már volt hogy kisebb megerőltetésnél is szédültem

2014. dec. 29. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Dreppelesnel ez normalis.Szokj hozza:)
2014. dec. 29. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyél kb. 2 órával edzés előtt és igyál sokat. Velem is van néha, volt olyan hogy olyan rosszul lettem lábedzésen, hogy alig bírtam ki a végéig.
2014. dec. 29. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. dec. 29. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
En egyszer behanytam gugolaskor.Eppen letettem mar a rudat az alvanyba es akkor :D. Rajtam kivul mindenki Fujjjozot,de en buszke voltam magamra.Legalabb addig csinaltam ameddig birtam...
2014. dec. 29. 22:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Igy tiszta az ember :)
2014. dec. 31. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!