Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny mitől ilyen...

Drugs Bunny mitől ilyen kemény? Egyáltalán verekedett már életében? És ha igen, akkor szerinte ez a megoldás mindenre?

Figyelt kérdés
Állandóan leolt mindenkit, meg mindenkit pofán akar baszni, közben meg egy pocakos, családos ember. Nem igazán értem, miből gondolja, hogy egyszer az ő képét nem fogja beverni valaki.

2014. dec. 29. 14:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
A primitív erőkultuszok pl putricigányok mérik a "keménységet" verekedésben.
2014. dec. 29. 17:49
 12/22 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
Régen se volt keményebb. Ugyan olyan volt, mint akiket most oltogat. Nyomott magába minden szart de versenyezni nem járt. Lesérült és ahelyett hogy akkor elkezdte volna a gyógytornát hagyta, hogy jól befagyjanak az ízületei. Most meg próbál valamit kezdeni vele de 40kg alatt vicsorog meg guggolásnál nem tudja megfogni a rudat. Én elhiszem, hogy tele van a töke a gyökér kérdezőkkel, de miért csinál ilyen rovatot amikor tudja jól, hogy úgy is lesz mindig fogyatékos kérdező?
2014. dec. 29. 17:49
 13/22 HarciCsiga ***** válasza:
Ez nem kemenykedes csak o igy fejezi ki a nem tetszeset
2014. dec. 29. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Haha, 11-esnek igaza van. A keménységet verekedésben mérni a falusi parasztok meg a városi putriscigányok szokták :D Nem vall komoly intelligenciára,ha a problémákat verekedéssel akarja az ember megoldani. Mit érsz el vele? Meggyógyul a "vesztes" és csinálja tovább amit eddig :D
2014. dec. 30. 19:04
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Bunnynak az edző válaszol a saját rovata. Írt egy teljesen ingyen letölthető könyvet, azért hogy ezzel segítsen az embereknek és ne tegyenek fel neki fogyatékos kérdéseket. De cseszik elolvasni az emberek holott benne is van a szabályzatban. Persze hogy felháborodik. Amúgy az egyik audio blogjában elmondta hogy nem verekedős. Életében csak 2-3 ilyen szituáció volt, kerüli az ilyeneket. Viszont azt is elmondta hogy a férgeket pofán kell vágni, és ebben teljesen igaza van.
2014. dec. 30. 22:45
 16/22 Dogmatix91 ***** válasza:
100%

Szoktam olvasgatni a rovatát és bizony volt olyan is, hogy teljesen értelmes kérdést tett fel valaki és még helyesírásilag is kifogástalan volt. Erre olyan alpári stílusban küldte el, hogy az valami botrány. Gondolom nem tudott válaszolni egy olyan kérdésre amire illett volna, ha már vezető médiaszemélyiségnek és fitneszgurunak tartja magát, ezért jobbnak találta ha jól elküldi melegebb éghajlatra. Tök kulturált megoldás tényleg.

Azt meg megnézném, hogy ver pofán egy "férget". Ha nem verekedős akkor meg ne mondja, hogy kiüt mindenkit mert nem hiteles. A férgeket meg nem pofán kell verni, hanem nem kell velük foglalkozni.

Ja az meg a másik, hogy mindenkit leszól a helyesírás miatt, de ha egy seggnyaló ír neki, hogy : "mijen jó vólt a bbtv, te vagyol a példaképem" akkor nem számít, hogy kretén hiszen a rajongójáról van szó. Mellesleg ő sem tud helyesen írni, annyi félreütése van, mint egy szürkehályogos öregasszonynak.

2014. dec. 31. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Keresd már ki nekem azt, amikor elküldött valakit a helyesírása végett miközben nem is volt benne hiba. Na ne viccelj már. Valószínűbbnek tartom hogy inkább orbitális hülyeséget kérdeztek tőle, ami a sárga kapszula elolvasásával orvosolható lett volna, de ezt nem tették meg ezért persze hogy felháborodott. Mikor mondott olyat hogy kiüt mindenkit ? :D Láttam nem egyszer olyat hogy valaki "segg nyalásból" írt neki és ott is volt lebaszás hogy nem képes elolvasni a cikket amit a helyesírásól írt. Végső soron pedig a félreütést, és a helyesírást ne keverjük már össze. Más ha valaki nem tud leírni egy szót( mien, oan, vok) és nem tud kirakni egy vesszőt, mintha véletlenül rossz gombot nyomna le.
2014. dec. 31. 14:50
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Drugs Bunny egy elég ellentmondásos figura.

Szoktam hallgatni az bb rádiót is olykor meg az audio blogot.

Sok dologban igaza van, viszont rengeteg butaságot is összehord, illetve elég sokszor ellentmondásba keveredik.

az biztos, h a biológia tudása elég felszínes, és a Sárga kapszulában is bőven vannak hibák.

Mindig szidja az indexet, néha meg dicsekszik, h kikerült a főoldalukra. szerinte beteg, akik kifelé él és a facebookon mutogatja magát, ő viszont a fél életét elmeséli az audioblogban stb.

Ahogy vki egy másik kérdésnél megfogalmazta, valószínűleg egy erős kisebbrendűségi komplexusa van, és nagy pofával akar kompenzálni. Az elvakult híveken kívül szerintem mindenki belátja, hogy fejben vmi nincs rendben egy olyan emberrel, aki elkezd őrjöngeni egy helyesírási hiba (sokszor rövidítés) miatt. Az meg csak hab a tortán, h Bunnynak is komoly gondjai vannak a helyesírással.

Szóval Bunny egy egyszerű, nem túl okos ember, aki viszont mond néha jó dolgokat, de nem árt, ha a tanácsait nem vesszük készpénznek. Az oldalnak jó, h őt alkalmazzák, mert az egyszerű stílusával nagy reklámot csinál, a híveinek tetszik, mert elnézést, de zömében ők sem túl értelmesek, és bejön nekik egy káromkodó nem túl bonyolult ember stílusa.

Egyébként van olyan sejtésem, h Bunny az életben messze nem ennyire kemény és odamondó, mint a neten.

2015. jan. 3. 14:28
 19/22 Dogmatix91 ***** válasza:
Bocsánat, hogy nem válaszoltam kedves 17-es. A félreütés mindig alá van húzva pirossal. Én is el szoktam ütni néha, de mielőtt elküldök valamit azért megnézem, hogy nincs e benne valami aláhúzva. Keresgélni meg nem fogok a kérdései között de ha gondolod olvass vissza, pár hónapon belül volt pár ilyen megmozdulása. Meggyőzni téged úgy sem lehet arról, hogy nem túl nagy durranás Mr. Bunny, de nem is célom ez. Mindenkinek kell egy példakép vagy bálvány. Nekem viszont csak negatív példakép lehetne ő.
2015. jan. 3. 21:02
 20/22 A kérdező kommentje:
Melyik audioblogban beszél a verekedéseiről? Be tudnád linkelni?
2015. jan. 4. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!