Derékfájással alvás?
Meghúztam a derekam elég durván, mert hülye voltam és korán terheltem rá egy gyógyuló sérülésre, ami most marha nagy lett. Egyszer volt már ilyen felhúzáskor húztam meg akkor a derekam, most guggolással, de mindegy is.
Akkor fokozatos nyújtással oldódott meg a dolog. Egy problémám volt csak hogy alvás után másnapra mindig kicsit rosszabbodott mert ugye nem mozgok és akkor beáll a derekam és mikor reggel újra megmozgatom jobban fáj mint előző este.
Szóval érdemes lenne mondjuk 1-2 óránként felkelnem és nyújtanom egyet hogy ne gémberedjen el a derekam vagy az alvásmegvonás többet ártana mint használna? Mi a véleményetek?
Esetleg tippeket is adhattok hogy a nyújtáson kívül mi az ami segíthet.
A fájdalom annyira nem érdekel inkább a regenerálódást akarom felgyorsítani. Attól hogy nyomkodom a fájós részt ez nem múlik el.
Inkább az érdekelne, hogy ha folyamatosan nyújtom mondjuk 2 óránként az segít-e illetve hogy az alvás alatt hogy nem mozog a derekam az mennyire jó vagy rossz a gyógyulás szempontjából?
Na ez az amit ne akarj felgyorsítani. Pont az ilyen jellegű sérüléseknél kell még akkor is pihentetni, amikor már úgy érzed jól vagy. Ahogy már meg is történt veled a mellékelt ábra szerint.
Svéd keserűkrémmel kend esetleg, nekem csodákat művel az a lóhugy minden izületi, izomfájdalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!