Valaki segítene egy 159 cm/46 kg,19/L tömegnövelő étrendjében?
159 cm
46 kg
19/L
Nagyon vékony vagyok, mondták már sokan és én is annak látom magam, de akárhányszor próbáltam hízni, nem ment.. persze mert biztos nem helyesen tettem, de most jobban utánajártam ennek a tömegnövelő étrendnek, súlyzós edzésnek, elolvastam már a Sárga kapszulát is..
legfőkébb a combom nagyon vékony, meg a karom, hátul lapos vagyok, a többi oké..de tudom hogy mindenre kell edzeni, el is kezdtem december 1-én konditerembe járni, amire már régóta vágytam, azelőtt csak itthon csináltam gyakorlatokat, táncoltam meg futottam évekig..
most az edzéssel nincs gond, csinálom rendesen, meg akarom is, van célom, kitartó vagyok, és maximalista..hiszen eddig is csináltam valamit, nem csak ültem egy helyben, de most végre változást akarok hízni vele együtt..
csak az étrendben kellene egy kis segítség..
tudom fehérjéből, ch-ból, zsírból mennyit kell bevinnem napi szinten, kiszámoltam, van táblázatom, mérleg mindig el van készítve, vettem rendes kajákat, napi 6x igyekszem enni, de valamit nem jól csinálok szerintem..
nemtudom melyik kaját tegyem a nap melyik szakaszába, pl. reggelikor eszem a zabpelyhet vízzel meg fehérjeporral, igaz h alig erőltetem le a torkomon, de megeszem, ez helyett pl lehetne e néha nap mást enni? meg utána rögtön 2. étkezés már lehet e csirkemell/pulykamell/hal+rizs+zöldség? és így tovább? csak azért mert láttam neten h meg van melyik ch-t is mikor kell, van amelyik gyors felszívódik, van amelyik lassan, és ezeket nem értem, h melyik mi, és mikor kell..szóval h rakjam össze? meg a másik amit észrevettem hogy mikor mérem a kajámat, hogy pl. 100 g csirke az aztán nagyon kevés lesz mikor megsül, én eddig rengeteget ettem, meg mindent, és ahhoz szoktam hozzá, nekem nem elég ilyen kis adag..ma ebédnél meg kellett ennem 200 g halat, de utána már próbáltam csak 100 g durum tésztát, dehát nagyon keveseltem..viszont olvastam h 30 g fehérjétől nem ajánlott többet bevinni, és észrevettem h fáj is a hasam egész nap tőle..erre valami megoldás?
ezek csak mellékesek, de főleg azt szeretném ha valaki le tudná írni hogy hány órakor mit egyek? köszönöm! :)
Reggel ehetsz tojast,rantottat.
A feherjes zabpehelybe rakj gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!