Whitemilu kérdése:
15 éves,180cm és 68kg vagyok. Hogy lehetne szélesebb válam vagy hátam. Hogy csináljam eszközök nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs időm lehetőség lemenni kondiba ezért gondoltam valamilyen "házi praktikára"(pl.fekvőtámasz,húzóckodás)2014. dec. 25. 21:30
2/8 anonim válasza:
nekem ne mond már ,hogy 15évesen neked nincs 1-2órád elmenni terembe.
3/8 anonim válasza:
Ha te tudnád mennyi dolga van manapság a gyerekeknek 15 évesen. Főleg így téli szünetben. Na de amikor iskola van, és naponta 7 órát ott kell eltölteni..egyszerűen képtelenség hetente 3x 2 órát rászánni az edzésre. :DD
4/8 anonim válasza:
Fegyencedzést töltsd le és alkalmazd. A kajádnak is jónak kell lennie, sok fehérje ch stb. A legfontosabb az, hogy mindenre edz, lábra is!
5/8 A kérdező kommentje:
Foci akadémián tanulok.15-ig suliba vagyok 16:3Otól 18ig edzésem van.Ezért irtam h nincs időm kondiba járni.
2014. dec. 25. 23:41
6/8 A kérdező kommentje:
A válaszokat pedig köszönöm.
2014. dec. 25. 23:42
7/8 anonim válasza:
érdekes én 12óra meló után is eltudok menni edzeni. Ha nincs más akkor ott a fegyencedzés ,de attól csodákat ne várj. főleg ,hogy gondolom a kajád se valami fényes
8/8 Pörölyfej Béla válasza:
Fegyencedzés című könyvet töltsd le, illetve a Meztelen harcost is. Mindkettő hasznos, otthon is kivitelezhető dolgok vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!