Ügyifagyi kérdése:
Holnap mell edzésem lesz de nem akkarok izomlázat hogy csináljam?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 18:34
2/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz izomlázat ne is menj kondizni! Ennek pont ez a lényege, hogy olyan súlyokkal dolgozz szabályostn amiv el úgy be tudsz durranni
3/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz izomlázat ne is menj kondizni! Ennek pont ez a lényege, hogy olyan súlyokkal dolgozz szabályostn amivel úgy be tudsz durranni, hogy másnapra izomlázas leszel ami izom növekedéssel jár!
4/10 anonim válasza:
Sry csak baszakszik a telóm! :-/
5/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy ha edzés után nyújtok akkor nem lesz
2014. dec. 4. 19:16
6/10 anonim válasza:
Nem minden esetben van izomláz, az okosok azt mondják hogy nem feltétlenül probléma ha nem minden edzés után jelentkezik. Mondjuk bevallom én nem tudom miért, mikor elvileg az izom úgy fejlődik, hogy ha növekszik (sérül, szakad) ami izomnövekedéssel jár, vagy is izomlázzal.
7/10 A kérdező kommentje:
Aha jó nem kértem hogy magyarázdel mert ezt énis tudom...
2014. dec. 9. 23:00
8/10 anonim válasza:
Dehogy tudod. :) Még ennyit sem tudsz, ha olyan ostoba kérdést teszel fel hogy "Edzés után hogy kerüljem el az izomlázat?
9/10 A kérdező kommentje:
Mire vered magad a fejedre? szerez új arcot te csúnya szörny !
2014. dec. 11. 21:26
10/10 anonim válasza:
Csak válaszolok az ilyen tudatlanoknak. Mellesleg normálisan írtamm, Te hurrogtál le hogy "nem kell megmagyarázni. Állítsd már le magad te kis takony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!