Hogyan lehet visszaszokni az átlag életmódra?
A környezetemben nagyon sokan eltávolodtak tőlem a hobbi miatt.
Az nem tetszik nekik, hogy egy héten 3× a szabadidőmben én nem velük, hanem az edzőteremben vagyok, és hogy "furcsán" kajálok.
A családomtól (még otthon élek) sokszor kapom azt, hogy volt egy normális gyerekük, de a sok portól elment az eszem én szokjak le erről az életmódról, mert nem tesz nekem jót, ezzel csak tönkreteszem magam.
Egy nap 4 és fél liter vizet megiszok, vagyis kicsit többet pisilek. Meg is szólnak folyton, h "tönkre van menve a veséd!! A sok por az oka!"
Meg hogy "minek szedsz annyi ki tudja micsodát? Megölöd magad!" (omega3, magnézium meg 'nem-tv-reklámos-multivitamin" megy csak...)
Az étrendem 95%-ban tiszta volt, most ezen beszólások és folytonos veszekedések miatt kb csak 40-50%-ban megy tiszta forrásból.
Miért nem eszel cukrot?! (Eszek b+, csak én tudom is, hogy mikor van rá szüksége a szervezetemnek!)
szerencse, hogy tömegelési időszakban vagyok, mert ilyenkor a szemét kaját is tudom az orruk előtt enni, h "látod?? én eszek ilyet is, hagyjatok már végre békén!"
De nem hagyják!! Még ezután is azt kérdezik, miért eszek úgy mint egy profi testépítő? Kimért kaja meg minden.
Talán mert testépítek nem????
Ja, a másik: otthon mérlegezek. És sokszor már emiatt is balhé van, ha meglátják a kezemben.
Szóval már kivagyok idegileg. Elegem van, senki nem fogja a pártomat!
A teremben van csak 2-3 ember, aki érti miről beszélek, ha azt mondom 'étrend'.
De a baráti és családi körömöm belül senki!
És nem bírom tovább ezt a stresszt, ezt a folytonos nyúzást! Nem hagynak békén!
De nem bírnék rászokni arra, hogy ne gondoljak arra, hogy "megvan-e mára a kellő fehérje, zsír, ch?" Egyszerűen muszáj tudnom, hogy megvan-e a kellő napi adag, ahhoz hogy fejlődjek.
Ez mérleg nélkül nekem nem megy, a szemmértékem rossz.
De ha eszek egy falat húst is, már cseszegetés van.
Minden nap húst eszel?? Te nem vagy normális!!
Zöldségnél: mi vagy te nyúl, hogy mindenhez brokkolit meg salátát eszel?
A következő dolog pedig, hogy valakinek ennyi a napi kajája: reggeli: semmi
délben egy darab vizes zsemle 1 karika parizerrel, vajjal.
Vacsorára mit tudom én, egy tál spagetti.
Én ettől úgy éhen pusztulnék napközben, hogy az nem igaz!!
De mégis vissza kell térnem a "normális" (k*rvára normális, ja) életmódra, mert már agybajt kapok :(
Segítsetek, akik már megtették ezt, vagy abbahagyták hosszabb időre a testépítést!
Hogy lehet leszokni a mostani dolgokról, hogy lehet visszaszokni a rosszra?
szard le mindenki véleményét...nekik az a bajuk h te betudod tartani amit ők nem tudnának.
el kell döntened h fontos e neked a testépítés mert ha igen akkor le kell szarni mások véleményét.
Senki nem hallgat meg, az a baj.
A cikkeket én is olvastam :)
De ezeket nem mutogathatom meg minden ismerősömnek.
szüleim is hajthatatlanok, mondhatnék nekik aztán akármit
Nem megy a lesz*rás. Egy idegroncs lettem.
Hány olyan kapcsolatom volt, hogy amikor jobban megismertük egymást és megtudta, hogy én ilyen rendszerben élő életmódot folytatok, inkább lelépett?
Én 2 dolgot ajánlanék:
1.: Magyarázd el nekik hogy mi miért van, és mit miért tudnak rosszul. "tönkre van menve a veséd", és egyéb badarságok könnyen elmagyarázhatók. Ha sikerül ezeket megérteni akkor nyert ügyed van. És mivel gondolom hogy ezekkel próbálkoztál már (az idősebbek hajlamosak arra hogy mindent jobban tudjanak csak mert idősebbek), ezért valószínűleg a 2es megoldás fog működni:
2.: Először is egy kis benzinből, glicerinből, bombát kell gyárts...
Nem, ennyire nem komoly a helyzet, de lehetőségeid szerint szakítsd meg inkább az ilyenekkel a kapcsolatod. Teljesen. Ha pl rokon, akkor kérd meg hogy ne fikázza ezt, már csak tiszteletből se, ha meg erre nem képes, ignoráld, hadd mondja a magáét. A negatív emberek visszahúznak az élet minden területén. Lehet most jó haverod, meg ilyenek, de ha csak arra képes hogy kritizálja ész nélkül amit csinálsz, szimplán mert NEM ÉRT HOZZÁ, akkor csá.
Nem veled van a hiba, hanem a környezeteddel. Annyiban finomíthatsz te is, hogy ne 100%osan a nagy könyv szerint élj. Szóval családdal ülj le beszélgetni, magyarázd el ha valamit nem értenek, ha meg nem képesek, akkor kérd meg őket, hogy fogadják el, mert ez neked most fontos. Barátokkal is megteheted, de ők sztem járulékos veszteség, ha negatívak. És az se árt ha beveszel pár LESZ@ROM tablettát. Engedd el a füled mellett, nem kell mindenkinek megfelelni, MAGADNAK felelj meg, a többieknek pedig ez vagy tetszik vagy nem. (persze ezt csak egy egészséges egoizmusig értem)
ezért vagyok olyan lányokkal csak akik vagy edzenek és tudják mi az étrend vagy megértik h mi a célom és segítenek benne.
olyan barátaim vannak akiknek a testépítés a fontos és ők nem baszogtatnak henm támogatnak inkább
Köszönöm a sok-sok választ, és hogy végigolvastátok a kérdés utánit!:)
Veszek egy nagy levegőt legközelebb, elszámolok 10-ig és megpróbálom újra, utoljára megértetni velük.
Ha ennyire sokszor próbáltad, akkor szerintem felesleges. Még egy próbát talán megér, igyekezz higgadt maradni, és mindenképp mond el hogy ez neked fontos, ha nekik nem is, és az a legkevesebb ha nem visszahúznak, kritizálnak miatta. Az már csak pláne kéne legyen hogy támogatnak benne, és hasonlók.
Sok sikert!
ha az ilyesmi befolyásol,akkor kizökkenthető és gyenge akaratú vagy,aki megérdemli a sorsát.
a csaj meg nem a rendszeres evésed miatt lépett le,azért szerintem ezt te is pontosan tudod.
szóval ha valami miatt eltávolodnak tőled az emberek akkor az a magyarázkodás a győzködés meg a szentbeszédek.
egy alfa soha nem magyarázza meg a tetteit.
és nagyon ritkán tudják kihozni a sodrából ilyen lényegtelen dolgok amik nem befolyásolják közvetlenül a testi épségét,vagy az anyagi helyzetét.
magyarul pitsogás a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!