Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy átlagos férfinek hány cm...

Egy átlagos férfinek hány cm a bicepsze/karkerülete? És egy 14 éves srácnak? Nagy különbség van a kettő között?

Figyelt kérdés
Zsírmentesen vagy csekély mennyiségű zsírral vagyis ha 50 cm zsírosan zsírmentesen olyan 35 cm lenne akkor azt írjátok, hogy 35. Ja és nem sportoló emberekre gondolok.

2014. jún. 22. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Fene tudja, erre nincsenek statisztikák, de kb 30-35 közötti kar lehet. 35 szálkásan az ritka, már egy nem sportoló embernél. De nem csak a kar számít, az egész testnek arányosnak kell lenni.
2014. jún. 22. 18:32
 2/12 Zedricht ***** válasza:
Én 14 éves vagyok és 32cm zsír nélkül:)
2014. jún. 22. 18:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Második sportolsz?
2014. jún. 22. 18:43
 4/12 Zedricht ***** válasza:
Még régebben sportoltam versenyszerűen most kezdtem kondizni.
2014. jún. 22. 18:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Mióta kondizol?
2014. jún. 22. 19:08
 6/12 Zedricht ***** válasza:
Most lesz a 2.hete
2014. jún. 22. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Valahol régen láttam, hogy 35 cm az átlag, úgyhogy ezt eltaláltad. Viszont az átlagember semmit nem sportol rosszabb esetben még el is van hízva. Egy 38-40 cm-is kar szálkásan pedig már 1 év alatt elérhető, ami rendesen látszik szerintem. Nem a járkáló gyógyszertárakat kell alapul venni, akiknek 50-es karjuk van szálkásan és 200-al nyomnak fekve. Ők talán a népesség 0.000001%-át sem érik el. Egy 40-45 közti szám szerintem a legreálisabb és esztétikus is ha a többi testrész is kivan dolgozva.
2014. jún. 22. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Az átlagos ember pont leszarja a karméretét és sajnos a sportot is. Mi sportolók (hobbi szintre gondolok) és az egészségünkre a lehetőségeinkhez mérten figyelők nagyon kevesen vagyunk.

Az előbbi csoportba nem szabad belevenni a lájtkólásokat meg a napi 1 joghurtot evőket és a még ezerféle változatban létezőket sem.

Szóval az átlagember löttyedt, még ha nem is full dagadt, soknak rendes tartása sincs, dohányzik, iszik, mindent megzabál, kocsi/busz nélkül a másik utcába sem szívesen sétál el... stb.

A karkerület amúgy is mindegy, az ember összképe számít. A csak karra gyúrósokon, akiken amúgy lóg az "izompóló" de a karján feszül, mert "gyúrós", azokon meg sírva kell röhögni. :)

2014. jún. 22. 22:02
 9/12 anonim válasza:
Nekem 32 cm 14 és 14 vagyok
2020. máj. 3. 16:14
 10/12 ATI READON válasza:
Tudom régi kérdés de azért elmondom a véleményem.Szerintem ehez nehéz mondani egy bizonyos átlagot hiszen ahány ember annyi féle, ez függ a teszsírtól stb. de egy felnőtt átlag nem sportoló férinek a 35 cm szerintem reális.De ez füghett attól is, hogy milyen munkát végzel hiszen ha csak irodában ülsz kisseb lesz valamennyivel mint példáúl egy olyan ember karja aki olyan munkát végez ami megeröltető a kar és az egész testnek. Én személyszerint 13 vagyok és 27cm a karom de amint mondtam ez ember függő példáúl lehet genetika is.Remélem segíthettem vagy legálább elgondolkoztatott amit mondtam.
2020. jún. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!