edzéstervem az jó szerintem ,1-2 perc pihenőidővel kisebb változtatásokkal ezt csinálom : [link]
enni meg azt ettem amit találtam egy nap összesen:2 liter tej, gabonapehely (nesquik meg hasonlók), gulyás/húsleves, toast melegszendvics, 3-4 db sonkás/szalámis zsemle sajtal...meg edzés után fehérje.
kb. ez volt az étrend.
azért írtam oda,h jó kajával.
szerintem is sz*r nem sértetek meg.
Rakd rendbe a kajád amennyire tudod és én az MI40et ajánlom. Tök jó, változatos, szokatlan edzésterv. Ha jól csinálod akkor biztos fogsz fejlődni.
Én sem kajálok jól, de azért 2 liter tej? Persze nem mindenki tej ellenes, de 2 liter azért akkor is túlzás. A toast kenyeret meg a zsemlét le tudod cserélni teljes kiőrlésű pékárura. Szalámi az legyen legalább csirke- vagy pulykamellsonka. De jó lenne több húst enni, meg nem ilyen szar extrudált gabonakészítményeket mert ez nem csak nem jó kaja, de még drága is.
Kérdező!
Egy nagy szar amit eszel, azért nem fejlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!