Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1,5 év alatt ez gyenge eredmény?

1,5 év alatt ez gyenge eredmény?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. dec. 19. 18:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

edzéstervem az jó szerintem ,1-2 perc pihenőidővel kisebb változtatásokkal ezt csinálom : [link]

enni meg azt ettem amit találtam egy nap összesen:2 liter tej, gabonapehely (nesquik meg hasonlók), gulyás/húsleves, toast melegszendvics, 3-4 db sonkás/szalámis zsemle sajtal...meg edzés után fehérje.

kb. ez volt az étrend.

2014. dec. 19. 20:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Több húst (fehérje) kéne enned, mert az nem csak edzés után kell, kicsit az étrend részének olvass utána hogyha tényleg komolyan érdekel a testépítés, mert anélkül nem fogsz megfelelően fejlődni.
2014. dec. 19. 20:13
 13/20 A kérdező kommentje:
gondolom felesleges/"korai" lenne kreatint szednem (rendes kaja mellett) !?
2014. dec. 19. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Amíg a kajád nincs rendben addig bármilyen kiegészítő felesleges. Hidd el ha a kaját jól belövöd meg fogsz lepődni milyen gyorsan fogsz fejlődni.
2014. dec. 19. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem rosszból mondom, remélem nem sértelek meg, de ez rohadt sz.ar eredmény másfél év alatt.
2014. dec. 19. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is az étrend a gond. Kb. elérted azt amit rossz kajával eleinte le lehet, és ennyi. Ahhoz képest amit jó kajával másfél év alatt (még szar genetikával is) el lehet érni gyenge igen.
2014. dec. 19. 21:33
 17/20 A kérdező kommentje:

azért írtam oda,h jó kajával.

szerintem is sz*r nem sértetek meg.

2014. dec. 19. 21:39
 18/20 Pörölyfej Béla ***** válasza:

Szerintem hardgainer a srác.

Bővebben:

[link]

[link]

2014. dec. 19. 22:25
 19/20 Dogmatix91 ***** válasza:

Rakd rendbe a kajád amennyire tudod és én az MI40et ajánlom. Tök jó, változatos, szokatlan edzésterv. Ha jól csinálod akkor biztos fogsz fejlődni.

Én sem kajálok jól, de azért 2 liter tej? Persze nem mindenki tej ellenes, de 2 liter azért akkor is túlzás. A toast kenyeret meg a zsemlét le tudod cserélni teljes kiőrlésű pékárura. Szalámi az legyen legalább csirke- vagy pulykamellsonka. De jó lenne több húst enni, meg nem ilyen szar extrudált gabonakészítményeket mert ez nem csak nem jó kaja, de még drága is.

2014. dec. 19. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Egy nagy szar amit eszel, azért nem fejlődsz.

2014. dec. 20. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!