Ez kb. milyen eredmény?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, kb. 5 hónapja edzek. 80kg vagyok és felvenyomásból 55kg-ról indultam most viszont 90-be belebirok nyomni már...viszont a karom gyenge..pl.: a kalapácsbicepsz csak 15kg-val megy szabàlyosan 10 ismétlés. És kicsi is a karom (37cm) egy cm-et fejlődött csak
Hack guggolás 90-el ment de kevésnek éreztem.
Most csak 3 gyakorlatot hoztam fel. Szerintetek a fekvenyomás/hack guggolás milyen eredmény? Illetve hogy tudna a karom jobban fejlődni?
Kaja pedig 90%-os (nem mindennap sikerül pontosan a 2g fehérje/tskg)
2014. nov. 27. 21:49
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a kicsit értelmetlen fogalmazásért
2014. nov. 27. 21:52
2/7 anonim válasza:
A fekvenyomás jó. A guggolás és a karod ereje reális. Nálam az jött be karra, hogy mell után van egy gyakorlat tricepsz, hát után egy gyakorlat bicepsz, pénteken meg teljes kar több gyakorlattal.
3/7 A kérdező kommentje:
Inkàbb a bicepszem van lemaradva. Tricepszem fejlődik vagyis azt látom :)
2014. nov. 28. 14:20
4/7 A kérdező kommentje:
De kipróbàlom. Köszi szépen a választ
2014. nov. 28. 14:20
6/7 anonim válasza:
A kérdező szolnoki-e? Mert én az voltam 31 éves koromig.:-)
7/7 anonim válasza:
A kérdezőt kérdeztem :D De most meglepődtem hogy te is az voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!