Nem mondanám hogy gyenge eredmény, persze kérdés hogy milyen edzéssel érted el. Az látszik hogy izomban nem sok jött, de viszonylag jól leszálkásodtál.
Hogyha tudsz magadnak egy megfelelő fehérjedús tömegnövelő étrendet biztosítani, akkor én elgondolkoznék hogy több izmot szedjek fel vagy még jobban leszálkásodjak. Most kb olyan formában vagy hogy mindkettőnek van értelme.
Tömeget növelni,igazából eddig is ezt csináltam 3 hónapot leszámítva...kajám rossz szerintem.
CH-t ti mely élelmiszerekből nyeritek ?
Nem szeretnélek megbántani, de ez elég sovány eredmény. Szerintem neked az edzésed sincs rendben. Szólj, hogyha nem így van, de nekem az jön le, hogy te leginkább csak edzegetsz.
Én nem számolom a kaját leginkább azért mert nincs rá lehetőségem, de szerencsésebb alkat is vagyok mert nem zsírosodom. Neked egy jól beállított étrend kéne. Szénhidrátot zabból, tk kenyérből, durum tésztából, rizsből, édesburgonyából stb. kéne fedezni. A legolcsóbb alternatíva nyilván a zab és a rizs.
Leszálkásított? A két kép között más a fény és ennyi.
Nézz utána a sárga kapszula pdf-nek (ingyenes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!