Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Táplálék kiegészitők (nélkül)?

Táplálék kiegészitők (nélkül)?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy táplálék kiegészítők nélkül érhetek e el fejlődést.fehérje por,és stb csak is tisztán edzek,van tanácsotok mégis hogy miaz ami fontos lenne ?
2014. dec. 17. 22:25
 1/4 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Persze, rendes étrend is simán menni fog. A fehérjepor is csak kaja. Nem harap.
2014. dec. 17. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy érhetsz el. Sokat kell majd, és jól enned. Ennyi az egész. Mindössze valamennyi +t ad a tápkieg, én is jó ideje abbahagytam, nem ér nekem 2-3 havonta 30 rongyot, nem dob annyit a fejlődésen.
2014. dec. 17. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a mikrotápanyagokat hogyan fedezed csak étrenddel, főleg így a téli időszakban...
2014. dec. 17. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egészségmegőrzés is számít nem csak a fejlődés.És ha nem eszel napi szinten tengeri halakat,akkor omega 3at nem fogsz tudni bevinni másból csak tápkiegből.A d3 vitamin sem túl gyakran fordul elő átlag kajában és szintén fontos kiegészítő.Viszont a fehérje igény az simán fedezhető húsból,tojásból,sőt ebben a formában sokkal jobb,mintha a tejszármazék tejsavóból fedeznéd.
2014. dec. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!