A Scitec Nutrition az magyar cég?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 17:58
1/11 anonim válasza:
Szerinted ez a két szó magyar nyelvű?
3/11 anonim válasza:
Egy pl. Kis Béla- magyar neve van ahngzásra tehát magyar. Stewen Johnson- kib@.zottul nem magyarul hangzik így nem magyar név---> A Scitec sem magyar cég már csak a nevéből következtetve sem, azonba ha beírod a googleba akkor az első 5 találatból rá tudtál volna jönni. Nincs mit a segítségért.
4/11 Szintiszoli123 válasza:
Igen. Legalábbis itthon csomagolják.
5/11 anonim válasza:
Komolyan vannak olyan retardáltak, akik szerint magyar cégnek nem lehet angol neve?
6/11 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet angol neve magyar cégnek. Sőt elég sok van emrt az angol világnyelv így egzotikusabbnak hangzik.
7/11 anonim válasza:
Azt tudom, hogy dunakeszin van gyáruk.
8/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy itthon van gyáruk bár még nem voltam ott hogy magam ellenőrizzem.
És ha itthon van gyáruk akkor nem csak csomagolják hanem gyártják is.
9/11 anonim válasza:
Jaj, robika, húzzál már ebből a kategóriából... tudod egyáltalán, mit jelent az, hogy gyártani?
10/11 anonim válasza:
Ezek szerint a Coca-Cola, a Mercedes és az Audi is magyar? Aztaaa.....
(Tessenek érteni az iróniát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!