Scitec Nutrition HotBlood 2. 0?
Sziasztok!
16 éves vagyok nemsoka 17
Szeretném kipróbálni a hotbloodot olyan alkalmakra , amikor kellene edzeni de nincs kedvem .
73-74 kg korul vagyok, olyan 9 hónapja eddzek intenzíven (heti 5 alkalom)
Tudom hogy 18 ev alatt nem ajánlott a stimuláns, meg a magas koffeintartalom megy ugy alapból ez sz egész preworkout dolog, de szerintetek heti 1 nagyonmaximum 2 adag belefér?
Másik kérdés tegnap vettem egy tasakot, próbaként, elado fickó azt mondta hogy fel adagot vegyek be. Szerintetek? Mar kipróbáltam a nitroxtherapy-t nem sokat éreztem tole, az volt az első preworkoutom 1 adagot ittam belole csak
Válaszokat előre köszönöm :d
Mindenkinél eltérően hathat. Amit én tapasztaltam, az az, hogy a legelső alkalomkor nagyot dobott, bedurranásban és erőben is, aztán soha többé nem. Borzasztó csalódás számomra, ellenben ha 3-kor megiszok egy adagot, egész éjjel nincs alvás, ez viszont garantált (nálam). Bár ha este szaunázok egyet, az is pont ezt eredményezi... nuku alvás.
Sajna mindig adok neki egy esély, aztán csendben nyugtázom, hogy pénzkidobás volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!