Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec Nutrition HotBlood 2. 0?

Scitec Nutrition HotBlood 2. 0?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok nemsoka 17

Szeretném kipróbálni a hotbloodot olyan alkalmakra , amikor kellene edzeni de nincs kedvem .

73-74 kg korul vagyok, olyan 9 hónapja eddzek intenzíven (heti 5 alkalom)

Tudom hogy 18 ev alatt nem ajánlott a stimuláns, meg a magas koffeintartalom megy ugy alapból ez sz egész preworkout dolog, de szerintetek heti 1 nagyonmaximum 2 adag belefér?

Másik kérdés tegnap vettem egy tasakot, próbaként, elado fickó azt mondta hogy fel adagot vegyek be. Szerintetek? Mar kipróbáltam a nitroxtherapy-t nem sokat éreztem tole, az volt az első preworkoutom 1 adagot ittam belole csak

Válaszokat előre köszönöm :d

2014. márc. 2. 03:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Először mindenképpen fél adagot próbálj meg, mert erősebb a Nitroxnál, abban 200 mg koffein van a Hot Bloodban pedig 290 mg! Úgyhogy először fél adag aztán ha "működik" és nem vagy rosszul akkor próbálhatsz egy teljes adagot. Amúgy ha bírod akkor heti 1-2 alakalommal szerintem mehet.
2014. márc. 2. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinél eltérően hathat. Amit én tapasztaltam, az az, hogy a legelső alkalomkor nagyot dobott, bedurranásban és erőben is, aztán soha többé nem. Borzasztó csalódás számomra, ellenben ha 3-kor megiszok egy adagot, egész éjjel nincs alvás, ez viszont garantált (nálam). Bár ha este szaunázok egyet, az is pont ezt eredményezi... nuku alvás.

Sajna mindig adok neki egy esély, aztán csendben nyugtázom, hogy pénzkidobás volt :(

2014. márc. 2. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen abban igazad van, hogy mindenkinek más a szervezete, és véleményem szerint testsúlyfüggő is egy kicsit a hatás én 112kg vagyok 2m magas nekem soha nem volt olyan gondom hogy "túlpörgetne" vagy rosszul lennék, ismerősöm 150kg-os erőemelő ő a dupla adagot sem érzi meg. :)
2014. márc. 2. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek a pre workout kiegek a legnagyobb átverések! Lehet azért nincs kedved edzeni, mert heti 5 alkalom azért nem kevés, próbáld ki 3-4 napra szétosztani.
2014. márc. 2. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!:D
2014. márc. 2. 15:09
 6/6 szopcsecs válasza:
kipróbáltam én is a hotblood-ot,de kb ugyan az a hatása van mintha,edzés előtt medinnál egy jó erős fekete kávét.. ugyanaz szinte. felnyomja a vérnyomásod,kipattan a szemed,pörögsz,és tágítja az ereket.
2014. márc. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!