Reggelire a zabpehelyhez milyen fehérjeforrást ajánlott / szoktak enni?
Én erről még nem hallottam, hogy nem szabadna megenni a bolti csirke bőrét Oo Én meg szoktam, ha sült.
Amúgy remélem nem nekem mondtad, hogy márpedig van különbség, mert én nem állítottam olyat, hogy nincs :D Persze, hogy van. Az "az vagy, amit megeszel" az állatokra is érvényes. Sőt, külön minőségellenőrzési skála van pl. a hús-zsír arányra (SEUROP). De sajna az élő állatok élete nem az én szakterületemhez tartozik, abban állattenyésztő mérnökök a szakik pl. Gödöllőről.
Wash, nem neked írtam, a 24-es válaszadóra reagáltam.
Én sem vagyok élőállat tartási szakértő, csak szeretek főzni, és szeretem tudni, hogy miből. :-)
A bolti csirkének tényleg nem ajánlott megenni a bőrét, csak akkor ha tanyasi, mert abban rakódnak le az antibiotikumok amikkel kezelték amíg élt. Én ha ilyen csirkét sütök, mindig lehúzom a bőrét és úgy fűszerezem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!