Testépítők, mi az edzés tulajdonképpen?
Igen suly emelés stb...
De mikor hagyod abba vagy hogy működik?
Ugye tömegelsz jön az izom, aztán szálkásítasz és "adonisz" test megvan.
Aztán? Megint tömegelés? Szinten tartás?
De életed végéig szinten tartassz, vagy tömeg szálka tömeg szálka?
Én 4 hónapja edzek, és azon gondolkodtam hogy igy mennyivel jobb, de ha meglessz az elért eredmény utána? Csak szinten tartás 50éves koromig.?
Szerintem semmi értelme ugy edzeni hogy 5-6évig és utána abba hagyni, hisz az 5éves munka elvész.
Ti hogy tervezitek évekkel később?
A kb szintentartás a valószerűbb, mert van olyan, hogy genetikai határ, ami felé nem tudsz menni. Évek után már sokkal kisebb lesz a betömegelt-szálkásított testsúly ingadozása.
Aztán ahogy telnek az évek, úgy változik az életed is. Új irányokba megy, új impulzusok érnek, új dolgok érdekelnek, neadjisten elszegényedsz. Aztán akkor meg ahogy érzed, úgy csinálod. Ha már nem leled örömed az edzésben, akkor ne eddz, sok szép más értelmes hobbi van még. De ha meg élvezed, akkor csináld nyugodtan, csak szokd meg, hogy nagy változás már nem lesz.
Nem kell túlagyalni, csak élj!
baromságokon gondolkodsz...
mivel azért edzel, hogy kinézz valahogy, sosem fogsz jól kinézni. Aki azért edz, mert szereti a vasakat, az meg nem hagyja abba, ergó sokat edz, és jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!