Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ch plusz fehérje, hogyan?

Ch plusz fehérje, hogyan?

Figyelt kérdés

hogy fejlődök jobban? ha csak szimplán fehérjét iszok edzések után vagy ha keverem ch-val is?

ha veszek mindkettőt, ch-t és fehérjét ugyebár ha azt összekeverem megfelelő arányban akkor abból házi tömegnövelőt kapok, de ha össze keverem, a ch nem lassítja a fehérje felszívódását?

2014. dec. 4. 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen alkatú vagy, hízékony vagy e? Ez mind befolyásoló tényező! Egyébként a ch nem lassítja a felszívódást csak vízzel kell meginni!
2014. dec. 4. 18:37
 2/14 A kérdező kommentje:
nehezen hízók közé tartozom
2014. dec. 4. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ha van pénzed kiegekre Jumbot mindenképpen vegyél és abból is a simát és nem a Professionalt! Fehérjének 100% WPP vagy Basic whey protein! Kell még vitamin és izületvédő is! Holnap tudok még segíteni ha ennyi nem elég mert most telórol vagyok!
2014. dec. 4. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Te 81%-os menj már a fenédbe a Jumbo-fétiseddel, rohadtul megalapozatlan és marketing által manipulált. Rohadtul nem kell 20%-os mocskot zabálni csak azért, mert nehezen hízik.
2014. dec. 4. 19:04
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Bocs kölyök, de ha nem értesz hozzá inkább ne szólj bele! Kérhetem? Köszönöm!
2014. dec. 4. 19:09
 6/14 A kérdező kommentje:

nincs sok pénzem rá sajnos, szóval csak itt a ch plusz fehérje kombónál kell maradnom, 1 kg fehérje meg 1 kg ch-t akarok rendelni, ezeket néztem szerintetek jó?

[link]

[link]

vagy ti mit ajánlanátok? ilyen árban!

2014. dec. 4. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Na, zsír, valami jó kis vita végre.

Először is az, hogy valós vita hiányában próbálnál engem csak úgy lazán elküldeni a sunyiba, mert jogom sincs ahhoz, hogy véleményt formáljak egy kérdés alatt, nem vall valami biztos álláspontra. Én szeretnék érdemi vitát indítványozni.

Szerintem badarság alternatívák kizárásával ajánlani a kezdőnek két proteint, amelyek semmivel sem jobbak, mint a többi fehérje.

Nemhogy nem jobbak, de rosszabbak. Egyrészt a fehérjéknél a jó vagy a rossz az ár/érték arányra értendő, mert pl. tejsavó és tejsavó között nincs sok különbség, kivéve ha beleraknak egy raklap cukrot. Márpedig itt erről van szó. Az említett két termék nemcsak indokolatlanul drága a wpc80-as 3600-3700-as általános árához képest kilónként, de hozzáadott szénhidrátot tartalmaz, mondhatni rosszabb termék mint egy natúr tejsavó, amibe ráadásul nem szórtak 1% izolátumot, hogy elmondják, van benne. A Basic pl. olyan szinten cukros, hogy tömegnövelőnek is elmenne.

Ez eddig csak puszta gazdaságtalanság és fölösleges és rossz elveken alapuló termékek közötti irracionális kiválasztás. De mi értelme van kiemelni, hogy a zöld Jumbo-t vegye, mert attól jön a tömeg?! Hát nem úgy tudjuk régóta, hogy a tömegnövelőnek semmi más funkciója nincs, mint hogy az edzés utáni tápkiegeket egy termékben egyesítse? Hogy eltekintsünk a jól csengő fantázianévtől, hogy megvéve egy 20%-os gagyit örülve a heti mérlegelésen extrém ekto fejjel, hogy felkaptunk 2 kiló zsírt? A tömegnövelő egy értelmetlen termék, a tudatlan vásárlók önhitegetése, hogy többet várjanak egy kiegtől, mint ami a funkciója. Ha már tömegnövelő, akkor magas, legalább 30% fehérjetartalmú termék legyen, hátha nem leszel tőle inzulinrezisztens. Hízni meg nem a kiegektől kell, hanem az ételtől.

2014. dec. 4. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
A dextróz jó, de 1 kg 60%-os protein ennyiért az szemétség. Gyűjtsél inkább, úgy sokkal jobban megéri. Ha meg nem akarsz gyűjtögetni, akkor vegyél húst és tojást, ugyanott vagy, csak ezesetben olcsóbb, ha csak kis kiszerelésre van pénz.
2014. dec. 4. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát azt elhiszem, hogy szivesen vitatkoznál, de már a felénél abba hagytam ugyan is te tapasztalatok nélkül írod amit írsz és hosszú távon eggyiket sem próbáltad, de javíts ki ha tévedek!Nekem volt szerencsém kipróbálni a termékeket és amit nem ismerek arról is sokat tudok ugyan is báttyám azokat használj ! Olyanról nem fogok írni amiröl csak olvasok, ezek mind bevált termékek! Persze az sem utolsó, hogy a legtöbb testépítő is ezt ajánlja akiröl olvastam! Nem állítom,hogy a kategóriájába nincsenek hasonló jó minőségű termékek, de azokat én nem ismerem és csak olyat fogok ajánlani amiröl van tapasztalatom!
2014. dec. 4. 19:44
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Van viszont olyanja, ami úgy tűnik, neked nincs: józan esze. Neked be kell másznod a forró kemencébe ahhoz, hogy tudd, hogy nem érdemes?

Ha megértjük a folyamatot, és rájövünk, mely alkotóelemek milyen szerepet játszanak, akkor már tudunk magunktól is kitalálni valamit, s nem kell a legnagyobb reklámszöveget bekajálni. S sajna a jumbónak pont ez a szerepe, ismételgetik, hogy nagy, erős, egyetlen, te meg veszed és hirdeted az igéjét.

2014. dec. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!