Fehérje ital mellé + tojás?
Figyelt kérdés
Vettem full force fehérjét és 2 kanál tejbe beleteszem kérdésem az lenne sztetek tehetek bele + 2db tojás? vagy csinalta mar v ki így?2014. dec. 3. 19:55
1/8 anonim válasza:
Nem tejjel célszerű inni a fehérjét, hanem vizzal a felszivódás miatt, de miért akarsz tojást tenni a fehérjébe ?
2/8 A kérdező kommentje:
+ fehérje bevitel miatt. nem sok tudom , de akkor is :D
2014. dec. 3. 19:59
3/8 Dogmatix91 válasza:
Ha főtt vagy sült tojás akkor beledobhatod ha nem edzés után iszod. Elég gusztustalan lehet egy csokis vagy epres rántotta (ki milyen fehérjét iszik), de kedves egészségedre. Nyersen ugye nem eszünk tojást.
4/8 anonim válasza:
hát elég gusztustalan ,de ha már teszel bele akkor csak a fehérjét tedd mert a sárgája az csak szénhidrát! A fehérjébe van csak fehérje :D
5/8 A kérdező kommentje:
azt gondoltam xD
2014. dec. 3. 20:07
6/8 anonim válasza:
Elöző remélem poénből írta a sárgája-szénhidrát elméletét.
Nyersen meg nem iszunk tojást, mert:
-gusztustalan
-vitaminhiányt okoz
-sokkal ROSSZABB a felszívódása, mint hőkezelve. Tehát értelme se sok.
-szalmonella, de ezt kár is leírni.
7/8 anonim válasza:
Egy kis olvasnivaló ha ennyire izgat ez a tojás dolog! :D
8/8 anonim válasza:
Igazából nem vicc volt, mert vannak bizonyos bolt/boltok ahol lehet venni dobozos tojásfehérjét és az már pasztőrözött és már nem tekinthető igazán nyersnek és a szalmonella veszélye sem áll fent! De abban igazad van, hogy nem erre utaló választ adtam és abban a formában meg sem állja a helyét mert közvetlenül a héj alól vett nyers tojás tényleg tartogat veszélyeket hőkezelés hiányában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!