Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ch plusz fehérje, hogyan?

Ch plusz fehérje, hogyan?

Figyelt kérdés

hogy fejlődök jobban? ha csak szimplán fehérjét iszok edzések után vagy ha keverem ch-val is?

ha veszek mindkettőt, ch-t és fehérjét ugyebár ha azt összekeverem megfelelő arányban akkor abból házi tömegnövelőt kapok, de ha össze keverem, a ch nem lassítja a fehérje felszívódását?

2014. dec. 4. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy valami komolyabb ideológiád van a dologgal kapcsolatban, de sajnos csak a marketing által megfertőzött buta kis báb vagy.

Tudod a táplálékkiegészítőknek nem az a szerepe, hogy izmosabb legyél tőlük. Nem kell kipróbáljam őket ahhoz, hogy aztán feljegyezzem egy papírra, hogy hány kilót szedtem föl tőle, figyelmen kívül hagyva több tucat más, ennél sokkal fontosabb szempontot (kajálás, pihenés, edzés). Ha tudnád, hogy mire való a táplálékkiegészítő, akkor most elnevetnéd magad, mert rájönnél, hogy olyan, mintha te a dogmatikusan ragaszkodnál ahhoz, hogy az ABC-ben kapott csirkemelltől sokkal izmosabb leszel, úgyhogy hülye vagyok, amiért a henteshez járok. Nem kell átmenjek az ABC-be kipróbálni azt a csirkemellet, mert egyszerűen nem ezen múlik a fejlődésed.

Nem azt jelenti ez, hogy nincs különbség két tömegnövelő között. Van jobb és van rosszabb termék. Csak annyira kis szempont egy tömegnövelő a fejlődésedben, hogy ezen a kicsin belül a kettő közötti különbség elenyésző. Ha pedig relációs jelet szeretnék tenni a Jumbo meg egy általam preferált MHN Gainer között, akkor utóbbi nyerne, mert megfelel annak, amire való.

2014. dec. 4. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát igazából nem is értem miért szálok vitába olyanokkal akiknek galvány lila fingjuk sincs az egészről! Olvasgatsz, nézel pár dokumentumfilmet és már jönnek is a profi válaszok persze tapasztalat nélkül, hogy hülye vagy micsinálsz stb.! Kb le is zártam ezt a témát, majd akkor szólj pici szivem, ha 3 éven keresztül fogod ezeket szedni és nem lesz hatása!
2014. dec. 4. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg akarok halni.
2014. dec. 4. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Mé? Eldobnád az életed galvány lila fing nélkül?
2014. dec. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!