Csak a szobabiciklizés elég a fogyáshoz?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 12:51
2/6 A kérdező kommentje:
A Megfelelő étrend jó úgy, hogy nem egy klasszikus versenydiéta, hanem "csak" minőségi ételek? Zab, hús, tojás, zöldségek... Igazából cukrot nem eszek semmit sem, lisztet ha igen az is ch csökkentett. Csak nincs energiám külön főzni még magamra is. De kalóriamínuszt igyekszek tartani.
2014. nov. 29. 13:34
4/6 anonim válasza:
A fogyáshoz kalóriamínusz kell.
A zsírvesztéshez meg még az is, hogy megmaradjanak az izmok.
Az izmok megtartásához meg kell az étrend és a súlyzós edzés (jó saját testsúlyos is).
5/6 anonim válasza:
Elég, ha kalória mínuszos étrended van mellé.
6/6 anonim válasza:
Hanapi 1 órátlenyomsz valszeg kaloria minuszba kerülsz ha nem eszel durván szr kajákat. Csak arra figyelj hogy ne pötyögős tempóba nyomasd , de ne is úgyhogy kiköpöd a tüdőd, olyan 120-130 pluzus tartományt érdemes megcélozni. Az hogy így milyen sebességet ír ki a gép az állóképesség függvénye. Én 130 pluzus alattkb 30-31 km/h sebességel megyek, ami a gép szerintem olyan 500-600 kaloriát éget egy óra alatt, de néztem ma mellettem egy srác 25km/h-nál ment 140es pulzussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!