Egy dietetikus szerint mennyire optimális egy tömegnövelő étrend?
ha minden úgy lenne csinálva, ahogy a nagykönyvben van, az alacsony GI-vel meg a grammozott rostokkal, akkor nem lehet baj
a gondok ott kezdődnek, hogy nagyon sok embernek annyi a sport hogy lemennek edzeni utána meg legurítanak egy nagyadag cukrot
aztán csirke-rizs
a lakto vegetarianizmus se tesz jót
Szerintem 4 dolog miatt szólna.
1.Az edzés utáni cukor ivás.
2.Mivel nem ért a sport táplálkozáshoz a fehérjét soknak tartaná.
3.Az átlag gyúrós nem eszik zöldségeket csak fehérje ch-megy és javasolná a több zöldséget.
4.Ez a kakukktojás a zsír.Eszébe sem jutna,hogy a rengeteg gabona helyett a kalória emelés egy részét zsírból kellene bevinni.Valamint a tej és tejszármazékok hosszútávon káros,természet ellenes voltára sem hívná fel a sportoló figyelmét.
én orvosnak tanulok és mellette gyúrok már sokéve, szóval van belelátásom mindkét szemszögből
a tejivás->izom nagy sláger meg a jumbozás az eddigiek alapján meg amit az első hozzászólásban leírtam
nem igazán van olyan, hogy túl sok fehérje, max ha valaki vesebeteg illik figyelni
a ketogén diéta hülyeség (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!