Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hallottatok már olyanról,...

Ti hallottatok már olyanról, hogy szilikont tesznek az izom helyére?

Figyelt kérdés

Tesitanárom ezt mondja...én valószínűtlennek tartom, de ő olyan komolyan mondja, hogy "a filmszínészek szilikont operáltatnak be maguknak stb....."

Én ilyenről nem hallottam, tudtommal syntholt szoktak max tolni.

Ti hogy vagytok vele?

2014. nov. 25. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nem tolok syntholt sem és szilikonom sincs.:) De tudod én már leírtam a véleményem erről.
2014. nov. 25. 19:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Úgy értem ti hogyan gondoljátok.:D

Azért írtam ki, mert mások válaszát is várom.:D

Köszi!

2014. nov. 25. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Vádlijoz is rakják, máshova is mehet.
2014. nov. 25. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Na de komolyan szilikont?o.O
2014. nov. 25. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu. Van szikikoncici, szilikonvádli, popószilikon, innen már csak egy lépés a kockahas implant nem? :-D
2014. nov. 26. 00:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen tényleg van ilyen...egyszer néztem egy életrajzi dokumentum filmet és ott egy ilyen metroszexuális amerikai aki szilikonnal implantátumokkal helyetesítette az izmait ahelyett hogy edzett volna.

A filmsztároknak inkább sok pénze van (amerika,aglia stb nem magyarokra gondolok :D)

A filmfelkészítésnél meg felkészítik őkte alapból ingyen.

Nekik minden adott a jó est kialakításához:megfeleő pihnés,megfelelő étkezs,minőségi szteroidok orvosi felügyelet melet.

2014. nov. 26. 05:35
 7/9 anonim ***** válasza:

# 6

Megy ugye személyi edző.

2014. nov. 26. 05:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van edző, koksz, idő, stb., akkor pont nem kéne szilikon! Tehát ez baromság! Azért mert 1-2 idióta tényleg tetet be szilikont még nem ez a jellemző. Sosem fog izomnak kinézni egy implant.
2014. nov. 26. 05:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem kéne. Én se értek vele egyet. Fa.s.ág, de az ember (sokan legalábbis) hajlamos azt a megoldást választani, ami a legkevesebb erőfeszítésbe kerül. Pl. zsírleszívás: sima diéta helyett inkább kés alá fekszik a barom állatja, amíg felépül a műtétből addig simán lefogyhatott volna diétával is, de akkor ugye nem ehetne minden szart meg. Fél év egy év múlva persze tök ugyanúgy néz ki. Ott van pl a Britney ( bocsi a példáért, hirtelen ő jutott eszembe). Koncertturnék között úgy néz ki mint a fejőstehén, aztán hipp-hopp 1 hónap múlva csúcsformában. Ha valakinek lapos a feneke akkor ez még inkább igaz. Vagy 1 évig gyúr és kőkeményen diétázik valami kis izomért, vagy berakatja készen, az meg egyből tuti.

A tvben is mindig azt mutogatják, hogy ennek is műtötték a mellét, annak is a seggét, mert ugye kerek segg nélkül nem tudnak annyi pénzt elkérni a szexért a mi kis celebjeink....

2014. nov. 26. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!