Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje turmix 2szer egy nap?

Fehérje turmix 2szer egy nap?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról ha edzés után és lefekvés előtt fogyasztok fehérjeeturmixot?

A nap java részében pedig halat rizzsel. A túrót meg ilyeneket nem nagyon szeretem, próbálkoztam a zabpehely reggeli elfogyasztásával de nagyon nem jött be se turmixal se mással mivel savas a gyomrom ha nem olyat eszek ami felszívja rosszul vagyok akár egész nap.

nem eszek sok tejterméket, fehérjét azért gondoltam a napi 2 adag turmixra.

(100% Whey Protein Professional)

reggelire ajánlanátok vmi olyat ami fel is szívja a savat?

Kreatint és glutamint szedjek még a fehérjepor mellé? (Asszem mindkettő megtalálható a 100%Whey-ben)

2014. nov. 24. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mehet napi két turmix simán. De nem csak ez számít. Legyen meg a napi 2g x ttkg fehèrje naponta. Reggel pl mehetne tojás főtt vagy sült, tk kenyérrel. Kreatin nincs a proteinben. Glutamin van, de tömegeléskor nem kell mellé pluszban. Inkább szálkásításkor költs majd rà.
2014. nov. 24. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyébként olvastam itt egy kérdést amiben azt firtatták, hogy "lehet-e" a fehérje bevitel fele turmix és fele szilárd táplálék arányban. Elég megosztóak voltak a válaszok. Ha "lehet" akkor én azt választanám. Főleg így az elején és szépen építgetném bele az étrendembe a fehérjetartalmú ételeket.

2014. nov. 24. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Max a fele menjen tápkiegből, a szilárd kaja legyen az alap.
2014. nov. 24. 19:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Privátban írtak étrendet és azokat egy picit személyre szabtam így nézne ki 60 kg-os testtömeghez:

1. étkezés

4db főttojás 2 szelet tk kenyér, paradicsom, paprika

2. étkezés

100g zabpehely zsírszegény joghurttal

3.étkezés

50g csirkemell 100g barnarizs paradicsom

4.étkezés

50g csirkemell salátamix

5.étkezés (edzés után)

fehérjeturmix

70g hal 50g barnarizs salátamix

6. étkezés

fehérjeturmix

2014. nov. 24. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Tömegnöveléshez szerintem kevés a szénhidrát (ch), de majd meglátod. Ha nem jön a tömeg, akkor emeld majd. És több zsír is mehetne, lenmagolaj, kókuszzsír, magvak.
2014. nov. 24. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehérje is kevés. 50 gramm csirkemellben van 10 g fehérje... Neked kell 120 gramm... fele táplálék, fele kiegészítő...
2014. nov. 25. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért nem írtam, hogy a fehérje kevés, mert van az étrendben turmix is és oda nem írt mennyiséget. Tehát akár elég is lehet.
2014. nov. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!