Fehérje turmix 2szer egy nap?
Mi a véleményetek arról ha edzés után és lefekvés előtt fogyasztok fehérjeeturmixot?
A nap java részében pedig halat rizzsel. A túrót meg ilyeneket nem nagyon szeretem, próbálkoztam a zabpehely reggeli elfogyasztásával de nagyon nem jött be se turmixal se mással mivel savas a gyomrom ha nem olyat eszek ami felszívja rosszul vagyok akár egész nap.
nem eszek sok tejterméket, fehérjét azért gondoltam a napi 2 adag turmixra.
(100% Whey Protein Professional)
reggelire ajánlanátok vmi olyat ami fel is szívja a savat?
Kreatint és glutamint szedjek még a fehérjepor mellé? (Asszem mindkettő megtalálható a 100%Whey-ben)
Köszi!
Egyébként olvastam itt egy kérdést amiben azt firtatták, hogy "lehet-e" a fehérje bevitel fele turmix és fele szilárd táplálék arányban. Elég megosztóak voltak a válaszok. Ha "lehet" akkor én azt választanám. Főleg így az elején és szépen építgetném bele az étrendembe a fehérjetartalmú ételeket.
Privátban írtak étrendet és azokat egy picit személyre szabtam így nézne ki 60 kg-os testtömeghez:
1. étkezés
4db főttojás 2 szelet tk kenyér, paradicsom, paprika
2. étkezés
100g zabpehely zsírszegény joghurttal
3.étkezés
50g csirkemell 100g barnarizs paradicsom
4.étkezés
50g csirkemell salátamix
5.étkezés (edzés után)
fehérjeturmix
70g hal 50g barnarizs salátamix
6. étkezés
fehérjeturmix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!