Segítség hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Üdv
Talán olyan alkat vagyok, mint Dorian Yates, nagy tömeg a többi testrészen, kivéve felkaron. Olyan lemaradott a testemhez képest, szörnyen rosszúl érzem magam magam miatta, a hátam baszott nagy és olyan felkarjaim vannak, mint 2 seprűnyél.
Felkar : 37.5cm és alkar 29 körül mozog.
Étrendem : 2.5 x ttkg Fehérje, 6.5x ttkg CH és 1x ttkg Zsírbevitel
Edzéstervem változatos, minden héten mást végzek tricepszre és bicepszre, olyan nagy terheléssel, hogy másnap ha megfeszítem nagyon érződik a fájdalom az adott izmokban.
Áprilisig mindenképp fel akarok még 3-4cm dobni felkarra, ez a célom.
Az Istennek sem akar fejlődni, mit tehetnék ?
2014. nov. 23. 18:17
1/4 anonim válasza:
Nálam ez jött be: melledzés után egy gyakorlat tricepsz. 3 sorozattal. Hát után egy gyakorlat bicepsz, 3 sorozattal. Majd pénteken teljes odabszós karedzés. Próbáld ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ilyent még sosem hallottam senkitől :D De ki fogom próbálni most hétfőtől.
2014. nov. 23. 19:24
3/4 anonim válasza:
Nincs mit, hátha neked is ér valamit. De persze mindenkinél van olyan izomcsoport ami kicsit nehezebben fejlődik.
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem beválik, már 2-3 hete semmi növekedés nemvolt felkarnál, a többi izomcsoport szép lassacskán fejlődik :)
2014. nov. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!