Otthon kézisúlyzóval hogyan eddzek hátra? Mondanátok jó gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
Eddig csak az egykezes evezést csináltam, de hát na..... Nem hiszem, hogy elég lenne.....2014. nov. 20. 10:05
1/6 A kérdező kommentje:
A hátam a gyenge pontom, amikor elkezdtem kritikán aluli izomtömeg volt rajta, és most se sokkal több. Gerincferdülésem is van és a derekam is sokat fáj, ezért szeretnék rá izmot pakolni.
2014. nov. 20. 10:14
3/6 A kérdező kommentje:
Ezeket megnéztem köszi!
Elég ennyi?
Alsóhátat hogyan lehet edzeni? Erre nem látok a shopbuideren külön gyakorlatot.
2014. nov. 20. 11:33
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Akkor ha csinálom valamelyik evezést, hiperhajlítást és alkartámaszt a gerincmerevítőre, akkor az elég
lehet alapszinten? (Nyilván nem a versenyformához.)
Húzódzkodásra egyenlőre nincs lehetőségem sajnos. Tavaszra tervezek egy kis házi konditermet berendezni, addig maradnak a kézisúlyzók.
2014. nov. 20. 11:51
6/6 Pörölyfej Béla válasza:
Még renegát evezést tudok mondani, elég összetett gyakorlat és a hátra is jó hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!