Ez irigység vagy az emberek tényleg ilyen buták?
Nem irigység, az emberek ku*va sötétek.Magyar sajátosság hogy olyanba szólnak bele, amihez lila gőzük sincs.Amit tehetsz az a legjobb ha figyelmen kívűl hagyod, mintha nem is mondott volna semmit.
Ne foglalkozz vele, a saját lelki békéd érdekében.
Hát velem is ez a helyzet, kijelenthetem..az irigység és a butaság is ott van..föleg a butaság..de ne aggodj nekem is csak felfújt mű izmaim vannak a sok mocsok "protein porozástól s az ilyen izomnövelő szerektől"..:) Sőt ezek olyat is halottam már, hogy csak dísz izom ami a fehérje portól "van" :)
Aztán még én vagyok a hülye és a tudatlan mert nem tudom milyen káros ilyen szereket fogyasztani..mindenhol ez megy..de egyszerűen nem kell felvenni..egyszerűen megmondod, hogy jó majd akkor felfújt leszek de akkor is jobb mint te :D
Miért kéne titkolni?
Megfigyeltem, hogy sok embernek egy izmos ember láttán valami belső kényszerük támad mondani valamit, amitől azt hiszik, hogy ők jobbak lesznek nála, az izmos ember meg rossz. A szokatlan dolgokra pedig általános a buta sztereotípiákkal való válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!