A guggolásoktól tényleg vastagabb lesz a combom?
Figyelt kérdés
Nem terveztem profi szinten elkezdeni gyúrni meg súlyzókkal guggolni, de szeretnék valamennyit leadni a combjaimról és a fenekemről, és szeretném ha feszesebbek lennének. A genetikám miatt kerek fenekem van, de nem azért mert olyan izmos hanem mert így hízik, de attól félek, hogy ha lefogyok akkor laposabb lenne, vagy valami. Nincs rajtam sok felesleg ne úgy képzeljétek el, tényleg csak egy keveset akarok vékonyítani a lábaimon, de olyasmit hallottam, hogy aki a combjairól le akar adni, az ne csináljon guggolásokat. ez igaz? ha igen akkor tudnátok valamilyen edzéseket ajánlani? köszi :)
18/L
2014. nov. 11. 17:25
1/6 anonim válasza:
Hülyeség, guggolj nyugodtan, nagy súlyokkal is.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. nov. 11. 17:34
3/6 anonim válasza:
Nincs helyi fogyás. Nem tudod gyakorlatokkal SEM szabályozni a zsírleadás helyét. Nem lehet irányítani. Mindenkinél genetikailag eldöntött, hogy ki honnan, milyen ütemben fogy. Szálkásító diéta kell és aerob edzések is a súlyzós mellé és majd lemegy az óhajtott részről is. De olyan nincs, hogy csak onnan. A zsírleadáshoz kalória mínusz kell, ezt kell elérned. Kalória mínuszban nem igen tudsz izmosodni, szóval attól ne tarts, hogy vastagodni fogsz. Ha valami nem világos akkor kérdezz.:)
4/6 anonim válasza:
Nyugi, ez nem úgy működik hogy egyik reggel felkelsz és hopp 20 cm-t nőtt a combod:) Meg kajától függ az egész, kalóriaminuszban nem fog sok izom menni rá.
5/6 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy egy izmos comb még ha vastagabb is, szebb mint egy vékony de puha (nekem már volt vékony, és most határozottan az izmosodás a cél)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. nov. 11. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!