Hogyan edzem a combizmom hogy vastagabb legyen?
Figyelt kérdés
Sajnos elég vékony combom van, Kollégiumban lakom és így nem nagyon tudok kondiba járni, suliba van de az olyan kondi hogy van 1 mellpad, haspad, guggoló állvány, meg ilyen alap dolgok :D ott tudnák edzeni, csak az a gond hogy étrendet nem tudom biztosítani. szerintetek így is el lehet érni vastagabb combot ? a felső testem eléggé kitudtam gyúrni itthon igaz 1évig étrenddel is csináltam. de mivel most kollégiumban vagyok nem tudom kivitelezni az étrendezést. Rendes válaszokat kérek, előre is köszönöm.2014. aug. 31. 11:02
1/3 A kérdező kommentje:
és lehet attól is vékony hogy 2 naponta futni járok ? 8-10km
szoktam hegyeken is futni.
2014. aug. 31. 11:16
2/3 Ferenc Jones Kiss válasza:
ha nincs rendben az etrend. akkor nem nagyon valoszinu az h vastagodni fog a combod :/ . en a helyedben futni sem futnek.. plane nem ennyit. nekem heti 1labedzesem van. de 3x vadlizok is egy heten a combom szinte minden egyes alkalommal novekszik ha nagy sullyal guggolok peldaul vagy labtolozok. a combfeszito/hajlito egyben. a vegen pedig kitores. ez utan annyit zabalok mint egy allat.. szoval a lenyeg h kajalni muszaj. es igy neked nem lesz vastagabb combod
3/3 anonim válasza:
Futást fel ne add! Kondi mellett talán a második legjobb dolog amit tehetsz magadért a futás, főleg ha jól megy.
Azért vékony a combod mert mint mondtad a felsőtested gyúrtad eddig. Nagy hiba volt kihagyni a lábat, most ezért aránytalan mert 1 év lemaradásban van a felsődhöz képest. Nehéz lesz behozni de sok edzéssel és jó kajával, ha elég hangsúlyt kap menni fog! Nyilvánvalóan guggolás és lábgyakorlatok kellenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!