Milyen tornagyakorlatokat csináljak ha azt akarom elérni hogy vastagabb legyen a combom? és össze is érjen?
Elsősorban guggolást
Másodsorban kitörést, merev lábas felhúzást, lábtológépezést
Harmadsorban combfeszítőgépezéts, combhajlítógépezést
Igen, ezt a kettőt már csinálom egy ideje
Súlyokkal meg nem rég óta kezdtem el
Szerintem velem az a baj hogy nagyon vékony vagyok, nemhiszem hogy így lesz miből izmot csinálnom, hízni nehezen tudok..Erre van valami tanácsotok?
Kalóriapluszba kell étkezned. Azaz a napi kalóriamennyiségednél egy icipicivel többet kell elfogyasztanod, és természetesen közben mozognod. Tömegelő étrendre keress rá.
Amúgy guggolást meg kitörést jól lehet csavarni ha pl. megpakolt hátizsákkal csinálod, vagy szerzel valahonnan egy súlymellényt.
van.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Nőknek általában elég 3-4g x ttkg ch is.
Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
"protein tápkieg." ilyeneket nem szeretnék szedni, de a többit kipróbálom majd
# 5 ezek jó ötletek
köszönöm mindenkinek! :)
Semmi bajod nem lesz a proteinnel. Protein = fehérje. Az is csak kaja, attól még nem más, mert por formában van. Nagyon nem vagy képben kérdező.
de szívesen, még ha nem is nekem köszönted meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!