Miért nincs erőm edzeni?
Figyelt kérdés
1 hónapja még szuperszettben végignyomtam az edzést minimális pihenővel, utána bedurrantam, és szépen fejlődtem is, most viszont alig van erőm, nagyon hamar elfáradok, rengeteg pihenőt kell tartanom és utána olyan lestrapáltnak érzem magam, alig várom, hogy elnyúljak a kanapén. Az erőm az valamennyire fejlődik, de nem úgy ahogy kéne.
Ha feljebb viszem a szénhidrátot az segít vajon? Vagy mit csinálok rosszul?
Előre is köszi a válaszokat!
2014. nov. 10. 16:40
1/2 anonim válasza:
Pár napi pihenés az segít és nem kell mindig szuperszettben edzeni. A ch-t is növelheted kicsit, az sem rossz ötlet. Egyébként az erő sem fejlődik a végtelenségig, kezdetben jól halad az ember, de egyre csökken az ütem.
2/2 anonim válasza:
Nálam is ez volt. Növelj a ch-n, esetleg mehet egy kis NO- fokozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!