Glutaminnal kapcsolatban lehet kérdésem?
Figyelt kérdés
Ha most tömegelek, de nem akarok gyors szénhidrátot edzés utánra, akkor jó megoldás az hogy a tejsavófehérje koncentrátummal együtt glutamin megy?
Egyáltalán milyen az? Por az is? És mennyi kell edzés után? Ajánljatok már valami jófélét!
2014. nov. 8. 19:06
11/13 A kérdező kommentje:
Attól még nem eszek cukrot, hogy a szervezetem a szénhidrátot cukorrá alakítja. Meg abban van keményítő, rost is, de most nem erről van szó.
Ha 6490-ért lehet venni 1000g glutamint, és azt mondjátok, hogy 10g (ami 65Ft) edzés után betölti a glükogénraktárakat, akkor nem értem miért mondjátok, hogy drága!
2014. nov. 9. 09:40
12/13 anonim válasza:
A cukorhoz képest drága, nem abszolút értelemben. Ne lovagolj már ezen tovább. :-)
13/13 anonim válasza:
Mondjuk szerintem 10g glutamin nem tolti be olyan jol mint 50 g ch
Max olyan jol mint 10 g ch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!