Cukor helyett mit édesítésre?
Nem tudod meginni? Szerintem azért próbáld meg, sikerülni fog. Mégis mi történhetne? Kihányod?
Ha meg tényleg nem tudsz, akkor felejtsd el a kávét, sok haszna úgysincs. A sütemény meg nem is csak haszontalan, hanem káros.
Barna cukor? Mert az miért jó?
Akkor már esetleg nyírfacukor!
Bár én nem testépítek, azért leírom, velem hogyan van ez.
Nekem is sokáig tartott, de azért ma már sikerül édesítés nélkül inni a kávét... Illetve kókusztej azért van benne, ami édeskés, de a kávé erősen elnyomja ezt. Teljesen üresen nekem sem élvezetes, meg tudom inni, ha nagyon muszáj (pl. fejfájásra, mert élénkíteni nem képes), de nem finom.
Eritritet használok, lehetőleg keveset, de nagyon édesszájú vagyok, mindig befurakszik az életembe... :(
Ha lazább lenne a szénhidrátlimitem, xillitet használnék, ami kicsit finomabb. S ha nagyon jót akarnék, akkor nagyon, nagyon ritkán mézet. Hiába tömény cukor, egy minőségi akácméz nekem nagyon megéri, csak nem fogyasztom gyakran...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!