Diéta. Bepácolom a csirkemellet, aztán amiben pácoltam azt le kell önteni rola vagy csak alapból át kell kenni a páccal és be a hűtőbe? Kösi előre.
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 17:19
1/4 anonim válasza:
Nehogy leöntsd! Hagy benne és tedd be úgy a hűtőbe! A páclében vannak az ízek, butaság leönteni róla!
Ha olajos pácot csinálok, akkor én kisütni is abban szoktam.
2/4 A kérdező kommentje:
De mondjuk oké,benne hagyom..be a hűtűbe..de amikor már készülök kisutni,akkor lekell rola öntenem a pácot úgyis..és ez így nem pocsékolás?
2014. nov. 3. 19:15
4/4 anonim válasza:
A pác nem egyenlő az áztatással. Annyi pác kell, hogy a csirkemell minden részét érje, ezáltal át tudja járni az íze. Nem kell egy liter olajat ráönteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!