Miért nyomják annyira a csirkemellet ha a pulykamellnek is ugyan az a tápértéke és még olcsóbb is?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 11:21
1/7 anonim válasza:
A pulykába több a zsír és kevesebb a fehérje. Ettől függetlenül jó a pulyka, de aki versenyre készül és szálkásít annak a csirke jobb választás a kevesebb zsír és több fehérje miatt.
2/7 A kérdező kommentje:
pulykamell filében is ugyan annyi zsír van mint a csirkemell filében, egyarán 1g/100g-ban
2014. júl. 7. 11:28
3/7 A kérdező kommentje:
*egyaránt
2014. júl. 7. 11:29
4/7 Nadiene válasza:
Nem tudom ezt honnan vetted, de azon kívül, hogy finomabb a csirkemell, a pulykamellben több a zsír. Azon kívül a pulyka több hormonkészítményt meg nyugtatót tartalmaz, mivel sok pulykát csak úgy lehet együtt tartani, ha nyugtatózzák őket. Különben szétszedik egymást
5/7 anonim válasza:
Rendben, akkor legyen ugyanannyi :)
6/7 Osynho válasza:
Nem is feltétlenül olcsóbb a pulykamell. Vagyis, akció függő a dolog, sokszor láttam drágábbnak a pulykamellet.
7/7 anonim válasza:
Tökmindegy, a csirkecomb is ugyanolyan jó, nem fogsz jobban zsírosodni azért, mert zsír van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!