Hogyan pácoljam a csirkemellet olivaoljban? Milyen füszereket tegyek a pácba? Valaki részletesen leírná nekem a pácolást? Mert nem is nagyon tudom, hogyan kell csak gondolom, soha nem pácoltam még. Kösi elére
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 19:04
1/6 anonim válasza:
Pl. só-bors-mustár az egy egyszerű de nagyszerű pác.
Összekevered ezt a hármat kis olajjal, aztán a húst átkened vele, majd belerakod valami műanyag vagy fém dobozba és hagyd benn éjszakára.
2/6 anonim válasza:
A hűtőbe, akarta mondani Oriza :)
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem fontos infoot..Diétázom,szállkásítok.Belefér a mustár?
2014. nov. 2. 20:26
4/6 anonim válasza:
Ja igen, hűtőbe, de azon belül dobozba.
Belefér a mustár.
5/6 anonim válasza:
Citrom leve, olívaolaj, bazsalikom, padlizsán, zsálya ebben a sorrendben egész csirkemell mindkét oldalára fóliával letakarod és be a hűtőbe legalább 1 órát hagyni kell állni (én este szoktam és reggel sütöm)
Úgy lesz omlós ha kérget sütsz kis olajban a mellek oldalára (serpenyőben) nagy lángon, majd ha ez megvan berakod az előmelegített sütőbe úgy 10 percre 180°C-on.
6/6 anonim válasza:
Sót persze ne hagyd ki csak mert kifelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!