Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan pácoljam a csirkemellet...

Hogyan pácoljam a csirkemellet olivaoljban? Milyen füszereket tegyek a pácba? Valaki részletesen leírná nekem a pácolást? Mert nem is nagyon tudom, hogyan kell csak gondolom, soha nem pácoltam még. Kösi elére

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Pl. só-bors-mustár az egy egyszerű de nagyszerű pác.

Összekevered ezt a hármat kis olajjal, aztán a húst átkened vele, majd belerakod valami műanyag vagy fém dobozba és hagyd benn éjszakára.

2014. nov. 2. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A hűtőbe, akarta mondani Oriza :)
2014. nov. 2. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem fontos infoot..Diétázom,szállkásítok.Belefér a mustár?
2014. nov. 2. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja igen, hűtőbe, de azon belül dobozba.

Belefér a mustár.

2014. nov. 2. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Citrom leve, olívaolaj, bazsalikom, padlizsán, zsálya ebben a sorrendben egész csirkemell mindkét oldalára fóliával letakarod és be a hűtőbe legalább 1 órát hagyni kell állni (én este szoktam és reggel sütöm)

Úgy lesz omlós ha kérget sütsz kis olajban a mellek oldalára (serpenyőben) nagy lángon, majd ha ez megvan berakod az előmelegített sütőbe úgy 10 percre 180°C-on.

2014. nov. 3. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Sót persze ne hagyd ki csak mert kifelejtettem.
2014. nov. 3. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!