Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha bepácolom joghurtba a...

Ha bepácolom joghurtba a csirkemellet, utána még olajon tudom pirítani egy kicsit?

Figyelt kérdés
Később pedig tejszínnel önteném fel. (plusz gomba, citrom)
2011. márc. 20. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább vajon pirítanám.
2011. márc. 20. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Igaz, van benne valami :)
2011. márc. 20. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
A joghurt szerintem össze fog ugrani sütés közben.
2011. márc. 20. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Összeugrik? Azt meg hogy csinálja? Nem csináltam még semmit joghurtban. Most készülök "bepácolni".
2011. márc. 20. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát úgy értem, hogy a tejtermékekben (pl. tejföl, tejszín, joghurt) található fehérje kicsapódik, ha hirtelen beleteszed a forró olajba/vízbe. Ezért pl. levesekbe az ilyesmit hőkiegyenlítéssel érdemes beletenni.
2011. márc. 20. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!