Ha bepácolom joghurtba a csirkemellet, utána még olajon tudom pirítani egy kicsit?
Figyelt kérdés
Később pedig tejszínnel önteném fel. (plusz gomba, citrom)2011. márc. 20. 12:53
2/5 A kérdező kommentje:
Igaz, van benne valami :)
2011. márc. 20. 13:18
3/5 anonim 



válasza:





A joghurt szerintem össze fog ugrani sütés közben.
4/5 A kérdező kommentje:
Összeugrik? Azt meg hogy csinálja? Nem csináltam még semmit joghurtban. Most készülök "bepácolni".
2011. márc. 20. 13:47
5/5 anonim 



válasza:





Hát úgy értem, hogy a tejtermékekben (pl. tejföl, tejszín, joghurt) található fehérje kicsapódik, ha hirtelen beleteszed a forró olajba/vízbe. Ezért pl. levesekbe az ilyesmit hőkiegyenlítéssel érdemes beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!