Szerinted látszik rajtam már valami? (kép)
Figyelt kérdés
Hali.!:) Szerinted látszik rajtam már valami izomféle?:DDD 1 hónapja kezdtem el a kondit , most foci mellett nyomom eddig nem is foglalkoztam a testépítéssel..:/ rájöttem ,hogy csak a hasznát veszem mindenhol ha megvagyok combosodva ..:)) kép : [link] 2014. nov. 1. 22:00
21/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok.!:)
2014. nov. 1. 22:43
22/23 anonim válasza:
Szoval szar fényekből beálltál jóba és megtanultál fesziteni meg bedurrantál?
Mert ez a 3 dolog is nagyonsokat számít. Két ugyanolyan kép kéne hogy megmondjuk fejlődtél e.
És szerintem aki profi sportoló az nem úgy edz hogy minél tôbb izomtömeget növeljen, hanem inkabb robbanékonyságra állóképességre erőre amennyi kell neki hogy a teljesítménye maximális legyen a pályán és az izomtömeg pedig jön magától ha ezek fejlődnek.
23/23 anonim válasza:
hát nem a legjobb de nem is olyan rosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!