Látszik rajtam hogy edzem?
Figyelt kérdés
1 éve edzem, fél evig csak sajáttestsúlyos (insanityt) nyomtam, és kb fél eve végzek súlyzos edzést, nagy súlyokkal heti 4x. Étrendem tömegnövelő étrend. Nyugtassatok meg hogy azért van valami eredménye és nem tök hiába csinálom:)
2013. okt. 8. 23:23
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Pedig épp kreatin kúrát csinálok és félek is hogy bezsírosodom :)
2013. okt. 8. 23:49
5/14 anonim válasza:
tök jól nézel ki! de sztem maradj ilyen formában, nem kell erősebbnek lenned sztem. de te tudod :)
6/14 A kérdező kommentje:
Fenekemre meg vállamra még szeretnék picit:)
2013. okt. 8. 23:59
7/14 anonim válasza:
Fenekedről véleményt nem tudok mondani, de a karod/vállad alakul, de persze lehetne rá még husit pakolni, bár nehéz dolgod lesz, mert hosszú karod van, azon nehezebben látszik meg a tömeg. Időbe fog telni, hogy kicsit jobban kikerekedjen ott, ahol kell. De ettől függetlenül látszik, hogy fitt és sportos vagy, a hasad pedig jól néz ki már most is. Hajrá! :)
10/14 anonim válasza:
fullos csaj vagy :) nekem nagyon bejössz így ahogy vagy. szuper ahogy kinézel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!